نقد و بررسی تخصصی لپ تاپ لنوو مدل V330
پس از ایجاد ذهنیت خرید لپ تاپ و ایجاد سوال های پیاپی درباره ی اینکه چطور میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید قائدتاً به این تفکر میرسید که اصلاً بهترین لپ تاپ کدام است؟ کدام برند بهترین انتخاب ها را پیش روی شما عزیزان قرار میدهد ، لنوو ، ایسوس ، ایسر و... ؟ امّا چنانچه میخواهید پیشنهاد ما را درباره ی بهترین انتخاب بدانید تمام این سوالات را بریزید دور! بهترین انتخاب بیشترین ارتباط را با نیاز ها و مشغله های روزمره ی شما دارد ، در نتیجه پیش از اینکه وقت خود را به ما بدهید و ادامه ی این نقد و بررسی را در باره ی لپ تاپ لنوو V330 که توسط تیم تخصصی خاص باکس جمع آوری شده است را بخوانید پیشنهاد میکنیم چنانچه میخواهید لپ تاپ شما در کارها و عوامل مهندسی ، محاسباتی و طراحی شما را یاری کنند توجه خود را بیش از پیش به این محصول معطوف کنید . در ادامه شما را بیشتر با این دستیار بی رقیب آشنا میکنیم...
طراحی ، پرستیژ یک مهندس
ساده ، انعطاف پذیر و سازگار با هر موقعیتی ! اینها پارامتر هایی است که هر کسی که در شغل های فنّی و مهندسی مشغول به کار است و یا در دانشگاه با این مسائل سر کار دارد برایش ارزشمند جلوه میدهد. استفاده از رنگ خاکستری مات و طراحی مینیمال در وهله ی اوّل کاربرانی که به دنبال لپ تاپ های فانتزی و گیمینگ هستند را دور میکند و علاقه مندان به لپ تاپ های بیزینسی و کارامد را به سمت خود جذب میکند . وزنِ V330 تنها 2.2 کیلوگرم است و ضخامتِ آن نیز 2 سانتیمتر است که حمل و نقلِ آن را سهولت زیادی میبخشد. یکی از مزایای چشم گیر این دستگاه بهره مند بودن از زاویه ی 180 درجه ای میانِ صفحه نمایش و کیبورد است که در موقعیت های مختلف میتواند شما را از بسیاری از مشکلات فیزیکی برای استفاده از این لپ تاپ نجات دهد و همچنین این امر خود نشانه ی کاربری بخصوصِ این محصول است که در دیدِ اول میتواند کدام قشر از جامعه را به سمتِ خود جذب کند.
سخت افزار خارق العاده
خوشبختانه کمپانی لنوو در این زمینه برای شما عزیزان سنگ تمام گذاشته است و در جزئیاتِ این محصول بهترین قطعات را استفاده کرده است. پردازنده ی مرکزی این محصول را شرکت خوش آوازه ی اینتل با عنوانِ Core i7 نسل هشتم تدارک دیده است که توانایی پشتیبانی از فرکانس پردازشی 4.0 گیگاهرتز را دارا میباشد. لنوو برای پشتیبانی از این قدرت پردازشی آن را به یک حافظه ی رَم با ظرفیتِ 12 گیگابایتی مجهز کرده است تا کاربران بتوانند تعدادی از نرم افزار های خود را به صورت همزمان استفاده کرده و با هیچگونه لَگ و کُندی در عملکرد مواجه نشوند . پردازنده ی گرافیکی این دستگاه نیز از نوعِ AMD R5 M530 با ظرفیت گرافیکی 2 گیگابایت در نظر گرفته شده است که تا حدود زیادی از پس کارهای معمولی و نرم افزار های گرافیکی پشتیبانی میکند و تا جایی که به سمت بازی های گرافیکی گرایش نداشته باشید نیاز های کاربرانش را رفع و رجوع میکند امّا این تمام ماجرا نیست و بخش عظیمی از مشخصات فنی لپ تاپ را طبیعتاً فضای ذخیره سازی تشکیل میدهد و همه ی ما به خوبی میدانیم که داشتنِ قدرت پردازشی خارق العاده به همراه حافظهی ذخیره سازی اندک بی فایده است در نتیجه لنوو با علم به این مساله آن را به یک هارد 1 ترابایتی با سرعتِ 5400 دور در دقیقه مجهز ساخته است که پُر کردنِ اینچنین گنجایشی کار دشواری خواهد بود!
صفحه نمایش
1920.1080 پیکسل به همراه روکش صفحه نمایش مات که شما را شوکه میکند ! رزولوشن خارق العاده ای که لنوو برای این لپ تاپ صنعتی در نظر گرفته آن را به یکی از بهترین انتخاب های کاربرانش تبدیل کرده است . نسبت تصویر این نمایشگر همانند قبل از 16.9 پیروی میکند که البته قابل قبول است و همچنین در کنارِ این قابلیت لنوو برای حفاظت هرچه بیشتر از اطلاعات کاربرانش در کادر بالای نمایشگرِ V330 دوربینِ وبکم را به گونه ای دو حالته طراحی کرده است تا شما عزیزان بتوانید در مواقع غیر ضروری آن را قفل کرده و از نمایش اطلاعات برای دیگران جلوگیری کنید.
کیبورد ، تاچ پد و حسگر اثر انگشت!
خبری از نور پس زمینه در لپ تاپ لنوو V330 نیست امّا طراحی خارق العاده ی کلید ها و برخورداری از حسگر اثر انگشت به خوبی این جای خالی را پُر کرده است! باز هم همانِ طراحی جزیره ای یا اصطلاحاً (Chicklet) بهترین گزینه برای V330 به شمار میرود. حساسیتِ کلید ها به فشار تحسین برانگیز است و با کوچکترین فشار اوامر کاربر را اعمال میکنند، فاصله ی میان کلید ها نیز به اندازه ای استاندارد است تا از تایپ اشتباه تا حد ممکن جلوگیری کند. چینش دکمه ها از Qwerty پیوی میکند و اعداد نیز در سمتِ راست کیبورد نیز مشاهده میشود که بازه ی عمل بیشتری به کاربران ارائه میدهد. تاچ پد نیز از حساسیّت مناسبی برخوردار است و خوشبختانه به کمکِ حسگر اثر انگشتی که در بخش فوقانی کلید ها تعبیه شده است پسوورد خود را به هیچ عنوان فارموش نخواهید کرد چرا که انگشتانِ خود را به همراه خواهید داشت!
درگاه های ورودی
خوشبختانه لنوو برای این سری از محصولاتش درگاه های ارتباطی مناسبی تعبیه کرده است تا هیچکس به دلیلِ کمبودِ تنوعی آنها در موقعیتی بخصوص دچارِ مشکل نشود، این پورت ها عبارتند : پورت VGA ، Ethernet ، درگاه HDMI ، کارتخوان SD ، دو عدد درگاه USB 3.0 و یک پورت USb Type-C که قادر است با سرعتی باور نکردنی اطلاعاتِ شما را منتقل سازد. باید اضافه کنیم که حضورِ یک درگاه VGA میتواند در بسیاری از مکان ها کارامد واقع شود، VGA اگرچه قدیمی است امّا بسیاری از دانشجو های این مرز و بوم همچنان برای ارائه کنفرانس های خود در دانشگاه با این پورت در ارتباط هستند در نتیجه اگر از این دسته افراد هستید میتوانید با خریدِ این محصول خیالِ خود را از این بابت راحت کنید.
کلام آخر
در یک کلام لپ تاپ لنوو V330 میتواند بهترین انتخاب برای کسانی باشد که میخواهند از لپ تاپ خود در کارهای بیزینسی و در دانشگاه برای نرم افزار های مهندسی ، طراحی و محاسباتی بهره ببرند در نتیجه اگر در این دسته افراد قرار دارید در خریدِ این اعجوبه ی لنوو تردید نکنید.