نقد و بررسی گوشی موبایل هواوی P20 Pro 128GB
هواوی P20 Pro در سال 2018 و پس از گوشه کنایه های تبلیغاتی در رقابت با پرچمدار اپل، Xs Max، توسط کمپانی هواوی معرفی شد. این شرکت در نوآوری جدیدی که مدنظر قرار داده است اقدام به ارائه ی دوربین سه گانه به جای دوربین دوگانه کرده است، که تا چندی پیش خود از تازه های دنیای تکنولوژی به حساب می آمد. طراحی ظاهری هواوی پی 20 پرو بسیار دلربا می باشد و بازی رنگ ها اولین چیزی است که بعد از دوربین سه گانه، بدون معطلی نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. طراحی که به دلیل ساختار شیشه ای و به کمک انعکاس نور انجام می پذیرد.
پس از سال های پر فراز نشیب شرکت های چینی در بازار های درجه سه و چهار با ارائه ی محصولات ضعیف و تنها به منظور ایجاد گردش مالی برای خود رفته رفته سبک خود را یافتند و اقدام به طراحی محصولات فوق العاده با قابلیت های نوین و شگفت انگیز نمودند که گوشی موبایل P20 Pro ثمره ی این مداومت و ثبات در راه برای رسیدن به هدف خود می باشد. شرکت هواوی و شرکت های چینی نظیر این کمپانی همچون شیائومی از جمله مثال هایی هستند که می توان به عنوان مواردی ملموس از استمرار در راه اهداف و چشیدن مزه ی منحصربفرد موفقیت یاد کرد. اما رقم خوردن این اتفاقات سبب نشده که چینی ها دست از تلاش بردارند و هر ساله شاهد نبوغی دیگر در راستای تکامل و بلوغ هرچه بیشتر خود قدم بر می دارند. همین سال گذشته بود که با ارائه ی فبلت قدرتمند Mate 10 Pro توانست همگان را به حیرت آورد و امسال این روند به صورت صعودی در زمینه ی توسعه همگام با بکارگیری پَتِنت های روز دنیای تکنولوژی ادامه یافته است. در ادامه به بررسی گوشی هواوی P20 Pro پرچمدار 2018 این ابر کمپانی چینی خواهیم پرداخت.
سری P هواوی همواره از پیشگامان گوشی های هوشمند در زمینه ی عکاسی بوده است و اینبار نیز هواوی P20 Pro پا در راه رهبری مسیری نهاده است که دوربین انقلابی سه گانه لایکا همراهی اش خواهد کرد، جایی که زیبایی، سیستم پیشرفته عکسبرداری را ملاقات می کند و نور خود را بر عکاسی هوشمند می تاباند. پرچمدار جدید هواوی پی 20 پرو توانسته است نظر متخصصین طراحی را نیز جلب نماید و عنوان بهترین گوشی هوشمند 2018-2019 را در EISA Award از آن خود کند.
طراحی
پی 20 پرو زبان طراحی انقلابی به خود نگرفته و تنها در تلاش برای تکمیل آنچه که در سال های گذشته مورد توجه قرار گرفته قدم برداشته و در این راه بسیار موفق عمل کرده است، طوری که در چندین رقابت درخشیده و نظر داوران را به خود جلب نموده است. نمایشگر 6.1 اینچی بدون هیچ گونه حاشیه ای در اطراف به استثنا پایین، به خوبی خودنمایی می کند و با گوشه های منحنی خود، حس تسلط کامل بر P20 Pro را در ذهن کاربر القا می نماید، اما تنها در حاشیه پایین به علت وجود حسگر اثرانگشت دست طراحان بسته بوده و نتوانستند حاشیه را تا لبه پایین نزدیک کنند. شیشه ای 3D روی نمایشگر را پوشانده است که با قوسی اندک در لبه ها لذت سوایپ کردن را از کناره های گوشی دو چندان می کند. نکته ی حائز اهمیت درباره ی P20 Pro بهینه سازی اندازه این گجت هوشمند است، به گونه ای که با اندازه ی 6.1 اینچی خود بازهم می توان فقط با یک دست از کاربری آن لذت برد، چرا که وزن 180 گرمی آن در کنار قطر کم سبب راحتی استفاده از آن خواهد شد. وزن سبک P20 Pro را می توان در گِروی کاربرد فلز و شیشه دانست، همچنین قاب پشتی با زیبایی خیره کننده اش بار دیگر استفاده صحیح از شیشه را به رقبا دیکته می کند، قاب پشتی P20 Pro در رنگی خاص با عنوان Twilight و الهام از انرژی تابشی نور شَفَق شمالی توانسته رنگ جدیدی را به نمایش گذارد که توسط شکست نور در زوایای مختلف ایجاد می شود، این رنگ توسط استفاده از چند لایه پوشش نوری NVMC به معرض نمایش درمی آید که چشم هر بیننده ای را مجذوب خود خواهد کرد. پنل شیشه ای پی 20 پرو در میان حصار فلزی فریم قرار گرفته است و انحنای منظور شده در لبه های این پنل 3D سبب جای گیری هرچه بهتر دستگاه در دست می شود. اما این زیبایی و براقی هزینه ای دارد و آن جذب اثرانگشت است که روی این گونه قاب ها بیشتر نیز به چشم می خورد اما راه حل پیش پا افتاده برای حل این مسئله همراه داشتن یک دستمال مخصوص است که دوباره به گوشی شما جلا بخشد.
پنل پشتی میزبان دوربین اصلی با سه ماژول است که به صورت عمودی قرار گرفته و در زیر خود فلش LED را جای داده اند. در لبه ی سمت راست شاهد کلیدهای فیزیکی از جنس فلز برای تغییر ولوم و پاور هستیم که با فشردن آن ها حس خوبی را برای خود به ارمغان خواهید آورد. شرکت هواوی برای ایجاد تمایز در کلیدها، روی کلید پاور نوار قرمز رنگی را ایجاد کرده است که به راحتی قابل تشخیص باشد. در لبه ی سمت چپ تنها می توان سینی سیمکارت را بدون پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و سیمکارت دوم یافت که در راستای بهینه سازی فضا دستخوش این تغییرات بنیادین شده است. لبه ی بالایی محل قرارگیری پورت مادون قرمز و آنتن و میکروفون می باشد، و لبه ی پایینی پورت USB-C، دو نوار آنتن و دو دریچه ی اسپیکر را میزبانی می نماید.
شاهد قدرت نسل بعدی نمایشگرها باشید!
P20 Pro، پرچمدار جدید هواوی همچون پرچمداران دیگر کمپانی ها از پنل اولد به عنوان صفحه نمایش بهره مند شده است و گوشه ای از بازار پر رونق پنل های مرغوب اولد را به خود اختصاص داده است. این پنل ها هر روزه محبوبیت بیشتری کسب کرده و همواره در حال توسعه یافتن و بهتر شدن می باشند و ایرادات مربوطه هر روز کاهش می یابد از این رو مورد توجه کمپانی ها قرار گرفته است و گرایش به کاربرد این گونه صفحه نمایش ها با توجه به کیفیت بالای ساخت، روشنایی، کنتراست و نمایش عمیق رنگ مشکی، زاویه دید و مصرف انرژی با اقبال بسیار خوبی رو به رو گشته است.
نمایشگر پی 20 پرو با اندازه 6.1 اینچ و رزولوشن 1080×2244، تراکم 408 پیکسل بر هر اینچ را به ارمغان می آورد و این پیکسل ها به صورت پنتایل در کنار هم چیده شده اند تا بتوان تصویر بهتری را ارئه کنند. ممکن است مقایسه ی اعداد و ارقام پی 20 پرو با دیگر پرچمداران، اندکی دلسرد کننده به نظر برسد اما باید اطمینان داشت که این صفحه نمایش در عمل کیفیت بسیار عالی از خود ارائه کرده و جایی برای نگرانی نگذاشته است. افزون بر این باید در نظر داشت که پرچمدار به محصولی اتلاق می شود که به عنوان یک گجت واحد بتواند نظرهای کارشناسان را به خود جلب کند و نباید انتظار کامل ترین و بی نقص ترین نمونه را از آن داشت. در هر صورت باید اذعان داشت که هواوی در مونتاژ تمامی اجزا و بخش های مختلف این گوشی سر بلند بیرون آمده و توانسته بار دیگر لرزه بر اندام رقبای خود بیاندازد. شرکت هواوی از این نمایشگر با عنوان FullView Display یاد می کند چراکه نسبت 18.7 به 9 این نمایشگر هیچ چیز را از دید شما پنهان نخواهد کرد.
از نظر رابط کاربری این نمایشگر شامل بخش تنظیمات پیشرفته تری است تا زمینه ساز شخصی سازی بیشتر شود و در صورت لزوم با کاهش مصرف انرژی مدیریت باتری گوشی P20 Pro را بهینه تر سازد، از جمله می توان به قابلیت تغییر رزولوشن اشاره کرد که با در اختیار گذاشتن انواع اندازه ها دست شما را برای انتخاب مقدار دلخواه باز گذاشته است، همچنین گزینه ی اسمارت رزولوشن تعبیه شده در این دستگاه می توان به صورت خودکار و در مواقع غیرضروری رزولوشن گوشی را کاهش داده و میزان مصرف باتری را بدین ترتیب مدیریت نماید. دیگر امکانی که در اختیار کاربران قرار گرفته است Eye Comfort می باشد که ویژگی مختص به کنترل زمانی کاهش نور آبی برای استراحت چشم در محدوده ساعات شب می باشد و در نتیجه پیام خواب به مغز را دچار اختلال نمی کند تا بدین ترتیب بتوانید ساعت زیستی خود را منظم نگهدارید، همچنین ویژگی دیگری با نام Natural Tone طراحی شده است که به شما در محافظت از چشمانتان برای مطالعه کتاب های الکترونیکی کمک شایانی خواهد کرد چراکه تجربه ای مشابه با کاغذ واقعی برای شما رقم خواهد زد. در آخر باید گفت در مقایسه با گوشی قدرتمند Mate 10 Pro این گوشی عملکرد نسبتا بهتری را از خود به نمایش گذاشته است و این نشان از تمرکز طراحان برای سبقت گرفتن از نمونه ی پیشین خود می باشد.
انقلابی در ساختار دوربین
دوربین هواوی P20 Pro تقریبا در هر زمینه ی رقابتی که به ذهن خطور می کند توانسته است نتایج را به نفع خود تغییر دهد و تا جایی پیش برود که قوانین رقابت را نیز چه در محدوده ی عکاسی و چه فیلم برداری بازنویسی کند، گویی که قلمرو دوربین های گوشی های هوشمند را تصرف کرده و هرچه که دل بخواهش می باشد را برای دیگر رقبا دیکته می کند. با توجه نمره ای که سایت معتبر DxOMark به این دوربین اعطا کرده است دیگر سخنی به میان نخواهد ماند. نقطه ی قوت این اسمارتفون دوربین سه گانه آن می باشد که بدون شک بهترین دوربین حال حاضر در میان پرچمداران است. اولین دوربین سه گانه لایکا سبب می شود که مرزهای عکاسی خلاقانه با گوشی های هوشمند جابه جا گشته و معیارهای جدیدی برای عکاسی تعریف شود.
دوربین پی 20 پرو با الهام از سینتیک نور و مهندسی دقیق برای تسخیر جزئیات در هر زمانی از روز یا شب طراحی شده است. این دوربین سه گانه از کنارهم قرار گرفتن یک سنسور 40 مگاپیکسلی رنگی با یک سنسور 8 مگاپیکسلی در یک مجموعه و در زیر این دو لنز، یک سنسور 20 مگاپیکسلی مونوکروم به صورت عمودی تشکیل شده است. همچنین یک فلش Dual-Tone در شرایط کم نور برای عکاسی بهتر نور را تنظیم خواهد کرد. سنسور 40 مگاپیکسلی P20 Pro با اندازه 1.7/1 اینچی و دیافراگم f/1.8 و فاصله کانونی 27 میلیمتری به آسانی جذب نور را افزایش داده و با بکارگیری فیلتر چهارگانه بایر (Bayer) کیفیت عکس ها را با دقت بسیار زیادی بالا می برد، این مجموعه تا به اینجای کار چندین قدم فراتر از آنچه که تاکنون دیده ایم بوده است. دوربین 40 مگاپیکسلی تصاویر شارپ بی نظیری با دقت بالا در تشخیص رنگ ها، فوکوس و کنتراست ثبت کرده و شما را به وجد خواهد آورد.
تمامی ویژگی هایی که گفته شد برای افراد حرفه ای می تواند به جزئیات بیشتری بی انجامد که با توجه به شرایط مختلف تنظیمات دلخواه را انجام داده و به عکسبرداری بپردازند اما در حالت کلی بهترین حالت ممکن برای عکاسی با این دوربین روی اندازه 10 مگاپیکسلی آن به چشم خورده است و می توانید در تنظیمات مربوطه روی این مقدار، عکس های شارپ تری را ثبت نمایید. این دوربین با پیشکش کردن زوم اپتیکال سه برابری در سنسور 8 مگاپیکسلی اش عکاسی از فاصله دور را در گوشی های هوشمند بهبود بخشیده و نتایج بسیار قابل قبولی را از خود برجای گذاشته است. این سنسور دارای دیافراگمی با اندازه f/2.4 می باشد و از فاصله کانونی 80 میلیمتری برخوردار است که در نهایت زوم اپتیکال سه برابری با کیفیتی را در اختیار شما قرار می دهد. اما اینجا پایان کار نیست و برای عکسبرداری از فواصل بیشتر می توانید از دوربین دوگانه 40 و 8 مگاپیکسلی انتظار بیشتری داشته باشید چرا که عکس ثبت شده با این دو سنسور هم پوشانی دارد و زوم هیبریدی 5 برابری با فاصله کانونی 135 میلیمتری را به دست می دهد، اما باید دانست که کیفیت این زوم در رقابت با زوم اپتیکال 3 برابری از کیفیت کمتری برخوردار است البته از سویی، در رقابت با گوشی های هوشمند دیگر کماکان در رده ی نخست جای می گیرد.
وظیفه ی تعریف شده برای سنسور 20 مگاپیکسلی مونوکروم P20 Pro کمی متفاوت از دیگر سنسورهاست، این سنسور فاقد فیلترهای بایر می باشد و اطلاعات رنگ های اصلی را دریافت نخواهد کرد زیرا مقرر شده است که نور بیشتری جذب کند تا بتوانید عکس های بهتری را در محیط های کم نور و تاریک ثبت نماید. دیافراگم f/1.6 و فاصله کانونی 27 میلیمتری اعداد و ارقامی است که به ساختار این دوربین نسبت داده می شود، و با توجه به یکسان بودن فواصل کانونی در لنزهای رنگی و سیاه و سفید، نتیجه ثبت تصویر تقریبا یکسان خواهند بود که باز هم دو دوربین به یاری هم خواهند آمد تا نتیجه بسیار چشم نوازتر از آنچه که انتظار می رود باشد. ویژگی دیگری که P20 Pro در آن یکه تازی می کند میزان ایزو می باشد که از ایزویی تا مقدار 102400 پشتیبانی می کند، با این که این سطح از ایزو نویز بیشتری را به همراه خواهد داشت اما این چیزی نیست که سبب شود قابلیت های خارق العاده ی این دوربین را در نظر نگیریم، برای گریز از نویز در این شرایط تنها کافیست برای عکاسی در شب و محیط کم نور اکسپوژر طولانی تری را فراهم نمایید و این امکان توسط سیستم لرزش گیر مبتنی بر هوش مصنوعی هواوی برای شما در دسترس خواهد بود و خواهید تواسنت بدون داشتن سه پایه، عکس هایی با اکسپوژر چند ثانیه ای بیاندازید.
سیستم فوکوس خودکار روی پی 20 پرو شکل پیچیده تری به خود گرفته است و با استفاده از ویژگی هایی نظیر تشخیص عمق، تشخیص فاز و کنتراست و فوکوس خودکار لیزری تا فاصله ای حدود 2.5 متری مساعدت گیرد تا بتواند این فرآیند را به بهترین شکل ممکن انجام دهد، در این راستا برای تشخیص بهتر وایت بالانس هواوی سنسور اختصاصی دمای نور را بکار برده است تا این دوربین به کامل ترین شکل ممکن برای کاربران عرضه شود. آنچه که این ابزار را به بهترین شکل ممکن رهبری می کند و در تمام مراحل پردازشی نقش دارد تراشه ی کرین 970 می باشد که قابلیتی فرای انتظارات برای عکاسی فراهم می کند. هواوی این قابلیت را تحت عنوان فوکوس پیش بین 4D نام برده است که می تواند با پیشبینی حرکت سوژه نتیجه ی بهتری را در فرآیند فوکوس برای شما پیشکش کند. ویژگی منحصربفرد دیگر این گوشی قابلیت عکسبرداری با سرعت 0.3 ثانیه حتی با صفحه نمایش خاموش می باشد که از طریق دوبار فشردن دکمه ی کاهش ولوم صورت می پذیرد. همچنین امکان تنظیم میزان بوکه پس زمینه در عکس ها نیز از تنظیماتی است که علاوه بر حالت خودکار، حالت دستی را نیز در اختیار شما قرار می دهد. فیلمبرداری اسلوموشن اما دیگر در همه ی پرچمداران و تاحدی برخی میان رده ها به چشم می خورد، باید دانست که با سرعت 960 فریم بر ثانیه می توانید لحظه لحظه ی یک فیلم اسلومون را مشاهده نمایید.
رابط کاربری دوربین P20 Pro دارای حالت پیشفرضی با نام Master AI می باشد و همانطورکه از نامش پیداست با بهره گیری از هوش مصنوعی خواهد توانست طبق شرایط محیطی و سوژه ی مورد نظر تمامی پارامترها را برای بازدهی بهتر تغییر دهد. این قابلیت برای 500 حالت مختلف در 19 دسته بندی مجزا آماده شده است و می تواند با اندازه گیری معیارهای مختلف که موثر در نتیجه ی نهایی عکسبرداری می باشند بهترین نتیجه را در اختیار شما قرار دهد، چیزی که مشابه آن را پییش از این تنها در دوربین های حرفه ای شاهد بودیم. اما اینجا پایان کار نیست چراکه حرفه ای ها نیز می توانند با توجه به دانش و نیاز خود تنظیمات دلخواهشان را اعمال کنند و به عکسبرداری بپردازند، تنظیماتی نظیر سنجش نور، سطح ایزو (50 تا 3200)، سرعت شاتر (4000/1 ثانیه تا 30 ثانیه)، اکسپوژر (4- تا 4+ EV)، فوکوس خودکار (فوکوس ممتد، فوکوس دستی و فوکوس تک شات) و میزان وایت بالانس را در اختیار کاربران حرفه ای قرار می دهد.
ضبط ویدئو در پی 20 پرو با کیفیت 4K و نرخ 30 فریم برثانیه صورت می پذیرد و در این زمینه شاید تنها جاییست که یکه تازی نمی کند و نسبت به رقبا عقب تر خواهد ایستاد. نکته ی جالب توجه دیگر قابلیت ضبط ویدئوهای حرفه ای می باشد که ماحصل آن قدرت تغییر سنجش نور، اکسپوژر، نوع فوکوس خودکار و وایت بالانس می باشد. دوربین سلفی اما با یک سنسور 24 مگاپیکسلی می تواند به تنهایی عکس هایی با کیفیت بالا و رنگهایی زنده تر ثبت کند و انتظارات را تا حد زیادی مرتفع سازد، همچنین ویژگی عکاسی پرتره علاوه بر دوربین اصلی در دوربین سلفی نیز تعبیه شده است. پرتره در دوربین سلفی از امکان نورپردازی سه بعدی بهره می برد، بدین صورت که با نورپردازی هوشمندانه می تواند شرایط استدیویی را شبیه سازی کند و عکس های حرفه ای تری را از سوژه ثبت نماید. درنهایت می توان به جرات ادعا کرد که دوربین اصلی P20 Pro بهترین و کامل ترین دوربین در گوشی های هوشمند است و باید دید دیگر کمپانی ها با ارائه ی چه تکنولوژی و خلاقیتی گوی سبقت را از این شرکت چینی خواهند ربود. در ادامه چند مورد دیگر از قابلیت های نرم افزاری دوربین این اسمارتفون را بررسی خواهیم کرد. شرکت هواوی از این ویژگی با نام "رنگ پردازی جدید لایکا" یاد کرده است، فرآیندی که در طی آن سیستم عکاسی با تکیه بر تراشه داخلی هوش مصنوعی تصویر هدف را شناسایی کرده و کادربندی و رنگ ها را به صورت خودکار بالانس می نماید. همچنین ویژگی "کادربندی حرفه ای" برای شما طرح های هوشمندانه ای را فراهم می کند تا در نهایت ترکیب بندی عکس را بهبود بخشیده و بدون تلاش مازاد عکس های شما را تا سطح حرفه ای برساند.
هوش مصنوعی پر رنگ تر از پردازشگر
P20 Pro پرچمدار هواوی مجهز به پردازنده اختصاصی کرین 970 می باشد، تراشه ای که در سال گذشته از آن رو نمایی شد و طبق ادعای هواوی این پردازشگر با تمرکز بر توسعه هوش مصنوعی ساخته شده است. این تراشه 8 هسته ای توسط HiSilicon تولید شده و نمونه ی پیشرفته تر کرین 960 می باشد، با این تفاوت که از نظر مصرف انرژی 20 درصد کاهش یافته و از لحاظ فیزیکی و ساختار 40 درصد کوچکتر شده است. این پردازنده قدرتمند هشت هسته ای به دو بخش چهار هسته ای تقسیم می شود که دربردارنده ی چهار هسته قدرتمند و یک خوشه ی کم مصرف با چهار هسته می باشد، و وظیفه ی پردازش داده ها را به عهده خواهد داشت. در کنار این تراشه، پردازنده گرافیکی Mali-G72 MP12 که دارای 12 هسته پردازشی است، جای گرفته که با همراهی پردازشگر اصلی و رم حجیم 6 گیگابایتی بتواند سنگین ترین اپلیکیشن ها و بازی ها را با سرعت و دقتی در شان یک پرچمدار اجرا کند و ساعت ها تحت فرمان شما باشد. به گفته ی کارشناسان هواوی ترکیب این دو پردازنده در کنار هم سبب شده است که پردازش های گرافیکی با افزایش سرعت 20 درصدی و کاهش مصرف انرژی تا 50 درصد ظاهر شود. نکته ی جالب توجه با این اعداد ارقام این است که این روزها دیگر تمام توان و تمرکز برای ارائه ی قویترین و سریع ترین پردازنده ها نیست بلکه مسئله ی مصرف انرژی نیز بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و به امری مهم بدل شده است.
پردازنده ی پی 20 پرو توانسته لقب نخستین پردازشگر موبایل مبتنی بر شبکه ی عصبی (NPU) را از آن خود نماید. شرکت هواوی روی این قابلیت پرچمدار خود بسیار حساب باز کرده است و باید اعتراف کرد که این تمرکز بازدهی مناسبی داشته است و توانسته عملکرد بسیار خوبی را برای کاربری فراهم سازد، تا آنجایی که هوش مصنوعی یا NPU، 25 برابر پردازنده ی مرکزی یا همان CPU توان محاسباتی و عملیاتی بهتری دارد و در عین حال مصرف انرژی را نیز تا 50 برابر بهبود بخشیده است، بنابراین پر بیراه نیست که بگوییم این پردازنده گامی نوین در حیطه ی پردازشگرها خواهد بود. از قابلیت های دیگر این پردازنده می توان به پشتیبانی از Decode و Uncode ویدئوهای 4K، پردازش رنگ های 10 بیتی، تجهیز به حسگرهای موسوم به i7 و مبدل دیجیتال به آنالوگ نام برد. در کنار حافظه ی موقت 6 گیگابایتی هواوی P20 Pro مجهز به حافظه داخلی 128 گیگی می باشد که فضای بسیار زیادی را برای شما فراهم می کند تا بتوانید هرطور که می خواهید از آن بهره ببرید، اما باید گفت که این گوشی از حافظه های جانبی پشتیبانی نمی کند و شاید این امر به مذاق برخی کاربران خوش نیاید، در عین حال باید اذعان داشت که 128 گیگ حافظه مقدار بسیار قابل توجهی است و آنچنان کم نیست که نتوان به آن اکتفا کرد.
سیستم عامل اندروید اوریو با رابط کاربری اختصاصی هواوی با نام EMUI 8.1 عرضه شده است. در دید اول تغییر آنچنانی نظر شما را جلب نخواهد کرد چراکه هواوی بیشتر سعی در افزایش ثبات این رابط کاربری در نسخه جدید داشته است و در کنار آن تمرکز بر الگوریتم تحلیلی چگونگی استفاده از دستگاه توسط کاربر و بهبود عملکرد با توجه به یادگیری رفتار کاربر داشته است. موتور هوش مصنوعی با نام HiAi با واحد پردازشی NPU همراه با رابط کاربری فعالیت کرده و همه چیز را بر وفق مراد شما تنظیم و تبیین خواهد کرد و تلاش می کند که بسیار بهینه و هوشمندانه تحت امر شما قرار گیرد تا بتوانید نهایت استفاده را با سرعت و دقت بسیار بالا داشته باشید و لذت ببرید.
انرژی بیشتر، مدت بیشتر
هواوی P20 Pro منزلگاه باتری قدرتمندی است که به راحتی و آسانی شارژ می شود و می تواند مدت زمان بیشتری را برای خدمت به شما فراهم آورد. این باتری سوپر-شارژ هواوی با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت می تواند با سرعت قابل قبولی به حد نساب بالایی از ذخیره سازی برسد و نیاز های شما را مرتفع سازد. هواوی از چندی پیش توانسته است بازدهی خوبی را از باتری های اسمارتفون های خود بگیرد و اینبار نیز این قاعده ی مهم را تکرار کند، حتی با طعنه ای به عرضه ی آیفون Xs و Xs Max در روز افتتاح فروش پرچمدار جدید اپل سرصدایی به راه انداخت. نه تنها رقیب آمریکایی بلکه رقیب کره ای نیز حرفی در مقابل باتری این گوشی و سیستم بهینه سازی آن با استفاده از پردازنده و نمایشگر اولد با رزولوشن FHD+ ندارد، و در این زمینه نیز یکه تازی می کند. طبق تست های انجام شده باتری P20 Pro در صورت پخش ویدئو با کیفیت اچ دی و در حالت پرواز، بیشتر از 14 ساعت دوام آورد که رکورد بسیار قابل قبولی را از خود برجای گذاشته است.
تکمیل کننده ی این باتری حجیم، فناوری SuperCharge است که به طرز چشمگیری مدت زمان شارژ دوباره دستگاه را دستخوش تغییر قرار داده است. به گونه ای که شارژر 5 ولتی و 4.5 آمپری درون جعبه می تواند در طول 30 دقیقه باتری را از صفر به 45 درصد برساند و در صورت نیاز پس از گذشت 90 دقیقه این باتری شارژ کامل شود، اما علیرغم استفاده از پنل شیشه ای P20 Pro از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند که آنچنان مسئله ی مهمی به چشم نخواهد آمد چراکه این پرچمدار با هر بار شارژ خواهد توانست برای دو روز در اختیار شما باشد.