طراحی و صفحه نمایش لپ تاپ لنوو ideaPad 130
حتی اگر Lenovo Ideapad 130 یک لپ تاپ ارزان قیمت یا متوسط باشد، کیفیت ساخت آن بسیار عالی است. با این حال، طراحی آن از آنچه شما از یک لپ تاپ معمولی با قیمتی ارزان انتظار دارید، فراتر نمیرود. لپ تاپ Lenovo Ideapad 130 دارای بدنهی کاملا پلاستیکی با برخی از بافتها بر روی بدنه است. برخلاف بیشتر پلاستیک های براق، بافتهای موجود در لپ تاپ به کاهش آثار اثر انگشت در بدنه آن کمک میکند. وزن و ابعاد این لپ تاپ به ترتیب به 2100 گرم و 22*253*375 میلیمتر رسیده است.
در اطراف لپ تاپ لنوو پورتهای مختلف برای اتصالات گوناگون را میبینید که در بخش اتصالات بیشتر در مورد ان حرف میزنیم. با باز نمودن آن به نمایشگر بزرگ و صفحه کلید باکیفیت آن دسترسی پیدا میکنید. صفحه نمایشی که لنوو برای این مدل در نظر گرفته است، یک پنل TFT LED-backlit LCD با اندازهی 15.6 اینچ است که وضوح نسبتا خوبی دارد. رزولوشن این نمایشگر HD|1366x768 میباشد. این وضوح به نسبت نمایشگرهای Full HD چندان جالب به نظر نمیرسد اما با توجه به کلیات این لپ تاپ قابل قبول است.
اگر بخواهیم یک نتیجهگیری کلی از بخش طراحی داشته باشیم، باید بگوییم شکل و ظاهر لپ تاپ لنوو IdeaPad 130 کاملا برجسته و زیباست و قادر است هر کاربری را به سمت خود جلب کند. شاید بهتر بود لنوو از متریال آلومینیوم در این لپ تاپ استفاده میکرد اما نباید قیمت نهایی محصول را نیز فراموش کرد و اینکه ideapad 130 به تنهایی با چنین جنسی سنگین به نظر میرسد و لنوو برای کاهش وزن از چنین متریالی استفاده کرده است.
اتصالات و صفحه کلید لپ تاپ Lenovo ideapad 130
مانند بسیاری دیگر از لپ تاپها در این مدل نیز شاهد درگاهها و پورتهای مختلفی هستیم. در سمت راست لپ تاپ، شما یک درایو نوری DVD-RW و یک اسلات قفل دارید. در سمت چپ، شما یک اتصال برق برای شارژر لپ تاپ به همراه پورت RJ-45، پورت USB 3.1 Gen 1، یک پورت HDMI، جک هدفون و یک اسلات کارت SD دارید. اگرچه Lenovo Ideapad 130 در دسته لپ تاپ های اقتصادی قرار دارد اما باید بگوییم که در بخش اتصالات بسیار خوب عمل کرده است.
خبر خوب دیگر برای طرفداران نوشتن و کسانی که با لپ تاپ خود زیاد تایپ میکنند این است که لنوو برای این مدل صفحه کلیدهای بسیار با کیفیتی را قرار داده است که فشردن و بازخورد کلیدهای آن بسیار خوب است. اما صفحه کلید فاقد نور پس زمینه است که در چنین قیمتی چندان تعجب برانگیز نیست. در پایین صفحه کلید نیز ما تاچ بار یا پنلهای لمسی را میبینیم که این قسمت نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
سخت افزار لپ تاپ Lenovo ideapad 130
لپ تاپ لنوو آیدیاپد 130 به پردازنده Intel i3 و با مدل 7020U مجهز شده است. حافظه کش این پردازنده 3 مگابایت میباشد. پردازنده لپ تاپ دارای فرکانس پایه 1.80 گیگاهرتز و حداکثر فرکانس 2.30 گیگاهرتز است. علی رغم ادعای Lenovo در مورد توانایی این لپ تاپ در انجام برخی ویرایش های ویدیویی، عملکرد ویرایش فیلم آن دقیقاً روان نیست. یکی از دلایل این امر استفاده از پردازنده مرکزی دو هسته ای است، بنابراین فرآیندهای ارائه ویدیو زمان زیادی را میگیرند.
علاوه بر این، براساس آزمایش Cinebench R15 که انجام شد، پردازنده مرکزی این لپ تاپ در اجرای عملیات محاسبات فشرده کمی کند است. با این حال، پردازنده مرکزی Lenovo Ideapad 130 میتواند وظایف محاسباتی اساسی مانند ایمیل، مرور سبک و پردازش متن را انجام دهد. Lenovo Ideapad 130 با 4 گیگابایت رم همراه است. Lenovo Ideapad 130 فقط قادر به چند وظیفه ای سبک است. این برنامه می تواند بین چند صفحه در حال جستجو و تقریباً 1 تا 2 برنامه همزمان اجرا شود.
لپ تاپ Lenovo Ideapad 130 دارای کارت گرافیک Nvidia Mx110 است. کارت گرافیک (GPU) برای استفادههای سنگین و بازیهای سنگین نمیتواند چندان خوب عمل کند. باتری استفاده شده در این لپ تاپ نیز یک باتری 2 سلولی است که قادر است تا 5 ساعت شما را همراهی کند.
جمع بندی لپ تاپ لنوو ideapad 130-A
Lenovo Ideapad 130 یک لپ تاپ عالی با ویژگیهای خوب برای چنین قیمتی است. رقبای زیادی از کمپانیهای ایسوس و ایسر میتوان برای این لپ تاپ معرفی کرد که برتریهای خاصی را نسبت به این مدل داشته باشند اما ideapad 130-A برای کارهای محاسباتی روزانه به اندازه کافی خوب است. بنابراین یک لپ تاپ خوب برای دانشجویان و استفاده اداری است.
با توجه به گرافیک معمولی و پردازنده متوسط نمیتوان آن را برای اکثر گیمیرها معرفی کرد. امیدوارم بررسی Lenovo Ideapad 130 برای شما مفید واقع شده باشد. قطعا نظرات شما میتواند بر پرباری این مقاله و محتوا کمک شایانی کند.
نقاط قوت:
• طراحی زیبا
• قیمت اقتصادی
• وجود درایو نوری
• اسپیکرهای استریو
نقاط ضعف:
• بدنه پلاستیکی
• گرافیک و پردازنده نه چندان قوی