طراحی و صفحه نمایش نوکیا C2
همانطور که گفتیم گوشی C2 نوکیا از یک زبان طراحی قدیمی استفاده میکند. در قاب جلویی که حدود 71 درصد از آن را صفحه نمایش پوشانده است هیچگونه بریدگی اعم از ناچ برای قرارگیری دوربین سلفی نمیبینیم و همه سنسورها به ویژه دوربین سلفی که با فلش LED هم همراه است، در حاشیههای ضخیم بالای نمایشگر قرار گرفته اند.
تقارن خوب و متناسبی را در طراحی این گوشی میبینیم و همه قسمتها به صورت مرتب سرجای خود قرار گرفتهاند. در قاب پشتی نیز لنز دوربین به همراه فلش LED در بالای گوشی قرار گرفته و لوگوی NOKIA نیز به صورت افقی در پشت گوشی حک شده است.
در لبهی سمت راست گوشی ما کلیدهای کنترل صدا و خاموش روشن را میبینیم. در سمت مقابل یعنی لبهی سمت چپ، دکمهی مربوط به دستیار صوتی قرار دارد. در لبهی پایینی گوشی که شلوغی زیادی را در بر گرفته درگاه شارژ، اسپیکر خروجی صدا و میکروفون را شامل میشود و در بالای نوکیا C2 نیر جک 3.5 میلی متری هدفون قرار گرفته است.
ابعاد نوکیا C2 به اندازهی 154.8x75.6x8.9 میلیمتر و وزن آن به 161 گرم رسیده است. جنس بدنه گوشی از پلیکربنات ساخته شده و طراحی مات دارد که کمتر مستعد جذب چربی و اثر انگشت باشد. این گوشی در دو رنگ مشکی و فیروزهای ساخته شده است.
صفحه نمایش نوکیا C2 یک نمایشگر 5.7 اینچی LCD است که رزولیشن آن به 720 در 1440 پیکسل میرسد. این رزولیشن تراکم پیکسلی 282 ppi را به همراه دارد. روشنایی و کیفیت صفحه نمایش از لحاظ قیمت بسیار عالی است و نظر شما را جلب میکند.
پردازنده و نرم افزار در Nokia C2
نوکیا C2 توسط یک پردازنده چهار هسته ای Unisoc SoC، با فرکانس 1.4 گیگاهرتز مدیریت میشود. این پردازنده با 1 گیگابایت RAM و 16 گیگابایت حافظه داخلی جفت میشود. از نظر نرم افزاری، گوشی با Android 9.0 Pie (نسخه Go) کار میکند.
با توجه به این که رم گوشی 1 گیگ است و حدود نیمی از آن در حالت معمول اشغال میشود، اما بازهم از عملکرد کلی گوشی و پردازنده رضایت کافی را داریم و در اجرای برنامه ها و کارهای روزمره به مشکلی برخورد نکردیم.
از آنجایی که این گوشی مانند بسیاری از گوشیهای نوکیا بر پایه Android One نیست، بعید میدانیم که بروزرسانی بالاتری از نسخه اندروید را دریافت کند.
بازیهای سبک مانند Subway Surfer، Clash Royal و Candy Crush را بر روی نوکیا C2 اجرا کردیم و این گوشی به خوبی از پس اجرای آنها برآمد. اما در اجرای بازیهای سنگین قطعا به مشکل میخورد زیرا سخت افزار قدرتمندی ندارد.
دوربین و باتری نوکیا C2
از نظر دوربین گوشی نوکیا C2 دارای ترکیبی از سنسورهای 5MP است. یکی در جلو و دیگری در قاب پشتی. برخلاف برخی از گوشیهای گران قیمت این شرکت، نوکیا C2 دارای اپتیک های Zeiss نیست و جای تعجب هم ندارد که در چنین قیمتی نوکیا از لنزهای زایس استفاده کند.
با داشتن حداقل مجموعه ای از ویژگی ها، دوربین های موجود در نوکیا C2 چیزی نیست که بتوان در مورد آن توضیح خاصی داد. دقت هر دو دوربین زیاد است اما تصاویر در اکثر مواقع بی روح و اشباع به نظر میرسند.
دوربین عقب بازتولید رنگ ضعیفی دارد، به شرطی که طیف رنگی سوژه پویا نباشد. تصاویر نیز آنقدر واضح نیستند و در شرایط نوری خوب و استاندارد نیز قابل تحسین نیستند. اما با حوصله کافی و تنظیم نور کافی در محیط، می تواند عکس های کارا برای یادداشت برداری و موارد دیگر برای خود تهیه کنید. شما همچنین می توانید HDR را روشن کنید، اگرچه تمام کارهایی که انجام می دهد این است که کمی روشنایی را با یک ضربه غیر قابل توجه در درجه بندی رنگ افزایش می دهد.
با جابهجا شدن به دوربین جلو نیز شرایط کاملا یکسان است. تصاویر کاملا مشابه دوربین اصلی تهیه میشوند اما عملکرد دوربین برای تماس تصویری را میتوان گفت رضایت بخش است.
نوکیا C2 از یک باتری 2800 میلی آمپری استفاده میکند. عملکرد باتری قابل قبول است و توجه شما را جلب میکند. شارژ 0 تا 100 گوشی نیز با شارژر 5 واتی حدود 2 ساعت و 52 دقیقه به طول میانجامد.
جمع بندی گوشی نوکیا C2
اگر منصفانه بخواهیم بگوییم گوشی نوکیا C2 با توجه به قیمتی که پرداخت میکنید، از عملکرد و امکانات خوبی برخوردار است. این گوشی با دقت خوبی ساخته شده است و بازدهی بالایی در قسمت باتری دارد.
دارای نسخه 9 اندروید است و عملکرد کلی روانی را برای استفاده روزمره در آن شاهد هستیم. خرید گوشی نوکیا C2 را میتوان برای بسیاری از دانشآموزان و سالمندان ایدهآل دانست و مطمئنا با افزایش بودجه به انتخابهای بهتری میرسید اما معتقدیم که نوکیا C2 نسبت به قیمت آن ارزش خوبی دارد.
نقاط قوت:
• قیمت مناسب
• جنس بدنه خوب
• اندروید 9
• باتری خوب
نقاط ضغف:
• حافظه رم میتوانست بیشتر باشد