طراحی و صفحه نمایش لپ تاپ لنوو ThinkPad E595
این لپ تاپ دارای ابعاد 19.9 × 252 × 369 میلی متر می باشد. با توجه به اینکه جنس بدنه این لپ تاپ از پلاستیک می باشد وزن آن به 1.9 کیلوگرم رسیده است. با چنین وزنی شما هیچ مشکلی بابت حمل لپ تاپ خود ندارید و به راحتی می توانید با قرار دادن آن در کوله خود، آن را همراه خود به محل کار و یا دانشگاه ببرید. طراحی این محصول به نسبت نسخه قبلی خود تغییر چندانی نکرده است. جنس بدنه پلاستیکی که گفتیم ساختار مات دارد و این مورد کمک می کند تا بدنه لنوو Thinkpad E595 کمتر مستعد جذب اثر انگشت و چربی باشد. در حالت کلی جنس بدنه دارای طراحی می باشد که گاها آن را با لپ تاپ های رده بالا اشتباه می گیرید و این نشان دهنده ی اهمیت لنوو به طراحی لپ تاپ های مقرون به صرفه این شرکت می باشد.
صفحه نمایش لپ تاپ لنوو یک نمایشگر LED-backlit TFT می باشد که اندازه ی 15.6 اینچی دارد. این صفحه نمایش مات از روشنایی بسیار خوبی برخوردار است و این مورد کمک می کند تا شما در محیط های روشن در حالت بهتری محتوا و تصاویر خود را ببینید. رزولیشن این نمایشگر (768 × 1366 | WXGA (HD می باشد. این رزولیشن به نسبت قیمت محصول، کمی پایین است و لنوو می توانست به جای این صفحه نمایش یک نمایشگر با وضوح فول اچدی را برای Thinkpad E595 قرار دهد.
پورت ها و صفحه کلید لنوو ThinKpad E595
در سمت چپ لپ تاپ لنوو Thinkpad E595 شما 5 درگاه متفاوت را مشاهده می کنید. این درگاه ها شامل یک درگاه USB Type C، یک درگاه HDMI، دو پورت USB 3.0 و یک جک هدفون 3.5 میلی متری می شوند. در سمت دیگر شما پورت های کمتری را مشاهده می کنید که جای کمتری را اشغال کرده اند. در لبه ی راست شما یک پورت میکرو SD، یک پورت USB 2.0، پورت اترنت و حفره مربوط به قفل را مشاهده می کنید. متاسفانه شما هیچ گونه DVD رایتری بر روی این لپ تاپ مشاهده نمی کنید و به این منظور می توانید از یک درایو نوری خارجی استفاده نمایید.
صفحه کلید لپ تاپ Lenovo Thinkpad E595 نیز مانند دیگر میان رده های لنوو از کیفیت خوبی برخوردار است و تایپ کردن با آن لذت بخش می باشد. کلید ها به نرمی فشرده می شوند و صدای زیادی هنگام تایپ تولید نمی کنند. این کلید ها فاقد نور پس زمینه هستند.
در پایین این صفحه کلید شما پنل لمسی را می بینید که به شکل زیبا و خاصی طراحی شده است. قسمت دکمه های این پنل بارنگ قرمز شخصی سازی شده و جلوه ی لپ تاپ را بیشتر به سمت لپ تاپ های سری Rog ایسوس هدایت کرده است.
سخت افزار لپ تاپ لنوو Thinkpad E595
روی کاغذ لپ تاپ لنوو Thinkpad E595 به سخت افزار قدرتمندی مجهز است. پردازنده AMD Ryzen 5 و با مدل 3500U بخش اصلی این سیستم پردازش را تشکیل می دهد. فرکانس این پردازنده بین 2.1 تا 3.7 گیگاهرتز متغیر می باشد. حافظه Cache این پردازنده نیز 4 مگابایت می باشد. این لپ تاپ با 8 گیگ حافظه رم و 1 ترابایت حافظه داخلی همراه است. با چنین پیکر بندی لنوو Thinkpad E595 از نظر تئوری باید بتواند بدون هیچ مشکلی از عهده ی انجام کارهای دفتری و اینترنتی برآید. حافظه رم بالای این لپ تاپ به شما کمک می کند تا چندین نرم افزار را بدون نگرانی همزمان باز نموده و بین آن ها به راحتی جا به جا شوید. در یک تست سی دقیقه ای Cinebench R15 (چند پردازنده)، عملکرد پردازنده ThinkPad از ثبات خوبی برخوردار بوده و افت عملکرد مشاهده شده با مدل های رقیب پس از یک تا سه بار اجرای اولیه، تقریباً در لپ تاپ E595 وجود ندارد.
چیپ Ryzen 5 به همراه Vega 8 ترکیب بسیار خوبی در بخش گرافیکی نیز هستند و حتی می توان گفت با کارت های گرافیک ضعیف تر مانند GeForce MX150 و GeForce 940MX نیز می توانند رقابت کنند. این لپ تاپ زیاد به سمت لپ تاپ های گیمینگ متعادل نیست و نمی توان آن را در زمینه اختصاصی بازی استفاده نمود اما بازی های قدیمی تر و سبک تر را به راحتی می تواند اجرا کند.
اگر از لپ تاپ لنوو Thinpad E595 خود زیاد استفاده نکنید تقریبا می توان گفت به اندازه 15 ساعت در بخش باتری برای شما دوام می آورد. ولی اگر بیش از اندازه از لپ تاپ خود استفاده می کنید شاید پس از 2.5 ساعت شارژ شما به اتمام برسد. در تست وب گردی و با یک استفاده ی سبک و میزان روشنایی 50 درصد توانستیم 7.5 ساعت از این باتری استفاده نماییم. در تست پخش فیلم نیز این مدت زمان به 8 ساعت رسید.
جمع بندی لپ تاپ Lenovo Thinkpad E595
به نظر می رسد لنوو با معرفی لپ تاپ Thinkpad E595 به برخی از انتقادهای مدل قبل یعنی E590 پاسخ داده و این مدل توانسته بسیاری از عیب های نسخه قبل را پوشش دهد. خرید لپ تاپ لنوو E595 به عنوان یک لپ تاپ میان رده و اداری به خوبی می تواند از پس کارهایی که به آن می سپارید برآید. ضمن اینکه شما لپ تاپی زیبا و با حافظه رم بالا دریافت می کنید.
نقاط قوت:
• پردازنده با عملکرد مناسب
• باتری قابل قبول
• طراحی باکیفیت
• حافظه رم بالا
نقاط ضعف:
• فقدان درایو نوری