طراحی شیائومی Redmi 9T
شیائومی در طراحی گوشیهای میان رده هم مانند پرچم داران خود خوب عمل میکند. شیائومی Redmi 9T از ابعادی به اندازهی 162.3x77.3x9.6 میلیمتر و وزنی معادل 198 گرم استفاده میکند. بدنهی پشتی و فریم این گوشی از جنس پلاستیک ساخته شده است. با توجه به وزن بالایی که گوشی دارد میتوان ظرفیت بالای باتری را دلیل این امر دانست. این گوشی هوشمند در رنگ های مختلفی موسوم به خاکستری کربنی، آبی گرگ و میش، نارنجی طلوع آفتاب و سبز اوشن موجود است.
در قاب جلویی این گوشی شاهد صفحه نمایش 6.53 اینچی IPS LCD هستیم که 83.4 درصد قاب جلویی را پوشش داده است. این نمایشگر دارای یک بریدگی در قسمت بالایی خود برای قرارگیری دوربین سلفی است. این بریدگی از نوع قطرهای است. حاشیههای نمایشگر از انجایی که با یک میان رده سر و کار داریم تقریبا قابل قبول هستند و به خوبی طراحی شدهاند.
اوج خلاقیت و زیبایی شیائومی Redmi 9T را میتوان در قاب پشتی آن دید. جایی که ردمی به نسبت دیگر مدلهای خود طراحی متفاوتتری را به نمایش گذاشته است. بااینکه جنس بدنه از پلاستیک ساخته شده است، اما در دست گرفتن گوشی حس در دست گرفتن یک گوشی ارزان قیمت را به شما منتقل نمیکند. در سمت چپ بالای قاب پشتی لنزهای دوربین را میبینیم که درون یک مستطیل عمودی در زیر هم قرار گرفتهاند. در همان راستا و قسمت پایین شما لوگوی REDMI را مشاهده میکنید. طراحی قاب پشتی به گونهای است که جلوههای نوری زیبا را به سمت لنزهای دوربین هدایت میکند و زیبایی خاصی را به این گوشی بخشیده است.
در لبهی سمت راست گوشی کلید پاور که سنسور اثر انگشت را نیر در خود جای داده، به همراه کلیدهای ولوم را مشاهده میکنیم. در سمت راست فقط درگاه مربوط به کارتها قرار گرفته است. در قسمت پایینی شاهد حضور اسپیکر اول، درگاه شارژ و میکروفون تماس هستیم. در لبهی بالایی نیز اسپیکر استریوی دوم را به همراه جک 3.5 میلیمتری صدا و میکروفون ثانویه میبینیم.
صفحه نمایش ردمی 9T
شیائومی به یک پنل IPS LCD در این میانرده بسنده کرده است و به منظور کاهش قیمت Redmi 9T و همچنین افزایش بازدهی در بخش باتری کیفیت این نمایشگر را از نوع LCD در نظر گرفته است. اندازه این صفحه نمایش 6.53 اینچ است که بیش از 84 درصد از قاب جلویی را پوشش داده است.
رزولوشن این نمایشگر 1080x2340 پیکسل میباشد و چنین وضوحی به شما تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ را تحویل میدهد. کیفیت صفحه و روشنایی آن بسیار خوب است. شما با چشم غیر مصلح اصلا قادر به تشخیص پیکسلها در این نمایشگر نیستید.
روشنایی نمایشگر به اندازه 400 نیت اندازهگیری شده است که در حالت تطبیقی و در نور زیاد به طور حتم قابلیت افزایش از این مقدار را نیز دارد. این صفحه نمایش به وسیلهی Gorilla Glass 3 پوشانده شده است. به نسبت لایه محافظ شماره 5 از استحکام کمتری برخوردار است اما باز هم استفاده از آن در این نمایشگر خالی از لطف نیست.
نرم افزار، پردازنده و باتری شیائومی ردمی 9T
شیائومی Redmi 9T در بخش سخت افزاری و مربوط به پردازش گوشی از قطعات بسیار خوبی استفاده کرده است. در راس آن پردازنده کوالکوم با مدل Snapdragon 662 قرار دارد و این پردازنده 11 نانومتری از هشت هستهی پردازشی استفاده میکند. چهار هسته با فرکانس 2 گیگاهرتز از نوع Kryo 260 Gold و چهار هسته با قابلیت کلاک تا فرکانس 1.8 گیگاهرتری از نوع Kryo 260 Silver این سیستم پردازشی را تشکیل میدهند.
ردمی از Adreno 610 به عنوان یک GPU کمک گرفته است که بیشتر در بخش پردازشهای ویدئویی و گرافیکی خود را نشان میدهد. در کنار آن استفاده از 4 یا 6 گیگابایت رم عملکرد مطلوب و روانی را برای شما به ارمغان میآورد. حافظه ذخیره سازی نیز در دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی در دسترس است. نسخه 128 گیگابایتی از سرعت خواندن و نوشتن بالاتری به نسبت نسخه 64 گیگابایتی برخوردار است.
یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی میتوان به باتری غول پیکر 6000 میلیآمپری آن اشاره کرد. این باتری لیتیوم پلیمری با توجه به دیگر مشخصات سخت افزاری کار چندان سختی را در پی ندارد و به خوبی میتواند شما را حتی بیش از دو روز یاری کند. در استفادهی معمولی ما شامل تماس، تماشای فیلم و استفاده از شبکه های اجتماعی توانستیم تا یک روز نیم را با گوشی سپری کنیم در حالی که هنوز باتری شارژ داشت. در بخش شارژ نیز شما از یک شارژر پرقدرت 33 واتی استفاده میکنید. این شارژر در مدت نیم ساعت حدود 20 درصد را از باتری شارژ کرد که با توجه به ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعتی قابل قبول میباشد. شیائومی Redmi 9T با اندروید 10 و رابط کاربری MIUI 12 منتشر شده است. رابط کاربری شیائومی زیبایی و عملکرد روان خوبی را دارد و طرفداران خاص خود را دارد.
دوربینهای Xiaomi Redmi 9T
شیائومی ردمی 9T مانند بسیاری از میانردههای امروزی از سیستم دوربین چندگانه استفاده میکند. این دوربین چهارگانه شامل یک لنز اصلی 48MP، یک لنز فوق عریض 8MP، یک لنز ماکرو 2MP و سنسور تشخیص عمق 2MP است. دوربین سلفی نیز یک سنسور 8 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.1 است.
دوربین مورد نظر از سنسور محبوب سامسونگ S5KGM1 یک واحد کواد بایر، ISOCELL با اندازه 1 / 2.0 اینچ و 0.8 میکرومتر پیکسل منفرد استفاده میکند. حداقل می توانیم از این بابت خوشحال باشیم. شیائومی به طور فعال از لنزهای S5KGM1 استفاده میکند و یکی از محبوب ترین گوشیهای ارزان قیمت که آن را قبلا هم مورد نقد و بررسی قرار دادیم Poco M3 است که از همین لنز استفاده میکرد.
برنامه دوربین که بخشی از MIUI 12 است و بسیار ساده طراحی شده است. بیشتر تنظیمات مهم در منوی دوربین به راحتی قابل دسترسی هستند. با کشیدن انگشت به چپ و راست بین حالتهای مختلف دوربین جابهجا میشوید.
ردمی 9 تی تجربه دوربین فوق العاده شایسته ای را به ویژه برای کلاس خود ارائه میدهد. به طور پیش فرض، تصاویر را در 12 مگاپیکسل ثبت میکند. شایان ذکر است که هوا و به ویژه شرایط نوری در این عکس ها بسیار چالش برانگیز بود.
جزئیات عکسها بسیار زیاد است و همچنین کنتراست به خوبی رعایت شده است. دامنه پویا، گرچه عالی نیست، اما کاملاً مناسب این گوشی است. کل مجموعه نمونه های فوق با قابلیت AI و HDR روی حالت Auto تنظیم شده است. کیفیت فیلمبرداری نیز با رزولوشین 1080 و نرخ 30 فریم اتفاق میافتد.
جمعبندی شیائومی Redmi 9T
شیائومی Redmi 9T نیز مانند بسیاری از گوشیهای شرکت از مشخصات بسیار خوبی در کنار قیمت مقرون به صرفه استفاده میکند. پردازنده با سرعت قابل قبول در کنار نمایشگری باکیفیت و روشن، دوربینهایی باکیفیت، باتری با دوام بالا و تجربهی صدای باکیفیت و استریو مواردی هستند که این گوشی در آن به خوبی عمل کرده است.
خرید شیائومی Redmi 9T علاوه بر مواردی که گفتیم به شما یک طراحی زیبا و خاص را نیز هدیه میکند که در میان گوشیهای ردمی کمتر آن را دیدهایم.
نقاط قوت:
• نمایشگر Full HD
• پردازدنه با عملکرد مطلوب
• اسپیکرهای استریو
• باتری با کارکرد عالی
نقاط ضعف:
• کیفیت فیلمبرداری محدود به 1080