طراحی الجی K61
طراحی گوشی LG K61 در واقع طراحی آنچنان سطح بالایی نیست، اما شما با در دست گرفتن آن بیش از آنچه فکر میکنید به آن علاقهمند خواهید شد. زبان طراحی کلی که الجی استفاده کرده است شما را به یاد برخی از طراحی های قدیمی گوشیهای هوشمند میاندازد، مانند LG G5 در سال 2016.
ابعاد کلی گوشی به اندازهی 164.5x77.5x8.4 میلیمتر و وزن آن به اندازهی 191 گرم است. طراحی قاب پشت به گونهای است که نگه داشتن گوشی برای شما چندان سخت نیست و میتوانید با یک دست به راحتی گوشی را کنترل کنید.
در پشت تلفن، تنظیم دوربین چهارگانه را در یک طرح افقی مشاهده خواهید کرد. به همین ترتیب، حسگر اثر انگشت در زیر آن قرار گرفته است و کارکرد آن بسیار خوب میباشد. با نگاه به لبههای گوشی متوجه خواهید شد که در سمت راست فقط یک دکمه روشن/خاموش و یک اسلات سیم کارت وجود دارد.
در سمت چپ، کلید تنظیم صدا با یک دکمه اضافی برای تعامل با دستیار Google وجود دارد. لبه بالایی چیزی به جز یک میکروفون ندارد. در همین حال، در پایین، میکروفون دیگری به همراه اسپیکر گوشی، جک هدفون 3.5 میلی متری و پورت USB Type-C برای شارژ قرار دارد.
صفحه نمایش و کیفیت صدای LG K61
نمایشگر گوشی موبایل LG K61 نیز از نظر قیمت بسیار استاندارد است و از نوع 6.53 اینچی Full HD+ LCD است. این نمایشگر حدود 82.5 درصد از قاب جلویی را پوشش داده است و حاشیههای خوبی را دارد. نسبت تصویر آن 19.5:9 است و با وضوع 1080x2340 تراکم پیکسلی آن به 394 رسیده است.
رنگ ها بدون اشباع و بسیار خوب به نظر میرسند. در فضای بیرونی این نمایشگر روشنایی چندان بالایی ندارد و ممکن است برخی از کاربران در زیر نور خورشید برای دیدن محتوا با مشکل مواجه شوند اما ما چنین مشکلی با آن نداشتیم.
در بخش صدا، ال جی K61 از اسپیکرهای معمولی استفاده میکند و در این زمینه عملکرد آن چندان قابل ستایش نیست. صدای خروجی حجم و بلندی خوبی دارد اما از لحاظ کیفیت در سطح پایینی میباشد و با افزایش صدا از کیفیت آن کاسته خواهد شد.
اگر شما یک هدست را به گوشی خود متصل کنید، LG از پشتیبانی منحصر به فرد صدای DTS:X پشتیبانی میکند. این قابلیت هم با بلوتوث و هم با هدفون های سیمی کار می کند.
دوربینهای الجی K61
تنظیمات دوربین در LG K61 نیز در محدوده قیمت آن حداقل روی کاغذ کاملاً استاندارد است. این سیستم شامل یک سنسور اولیه 48 مگاپیکسلی، یک دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی، یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی و یک سنسور عمق 2 مگاپیکسلی است. این تنظیمات را در اکثر میانردههای بازار میبینیم. دوربین سلفی نیز یک سنسور 16 مگاپیکسلی است.
اما همه دوربینهای 48 مگاپیکسلی یکسان نیستند و K61 با تعادل و دقت رنگی که دارد شما را شگفت زده میکند. رنگها در تصاویر ثبت شده به کمک این دوربین به خوبی دیده میشوند و از واقعیت دور نیستند. هر زمان HDR وارد کار میشود، کاملاً به ثبت عکسهای با کیفیت کمک میکند. گاهی اوقات، دامنه دینامیکی میتواند بد باشد و تصویر ثبت شده وضوح و جزئیات را از دست میدهد، اما در 90٪ تصاویری که به کمک دوربینهای الجی K61 ثبت میکنید خوب هستند.
در اینجا حالت شب وجود ندارد که بتوان از آن صحبت کرد، بنابراین در شب عملکرد دوربین چندان توجه شما را به خود جلب نمیکند. پس شما در فضاهای کم نور نمیتوانید به خوبی دیگر رقبا عکسهای خود را ثبت کنید و تصاویر شما دچار کمی نویز میشوند.
پردازنده، نرم افزار و باتری الجی K61
قلب تپندهی الجی K61 یک پردازنده 12 نانومتری ساخت مدیاتک است. این پردازنده Mediatek MT6765 Helio P35 نام دارد. این پردازنده 8 هستهای تشکیل شده از چهار هسته Cortex-A53 با کلاک 2.3 گیگاهرتز و چهار هسته مشابه اما با کلاک 1.8 گیگاهرتز. پردازنده گرافیکی نیز از نوع PowerVR GE 8320 است.
عملکرد کلی پردازنده را نباید با گوشیهای سطح بالا و گوشیهایی که مجهز به پردازنده های گیمینگ اسنپدراگون هستند مقایسه کرد. سرعت باز و بسته شدن برنامه ها و همچنین عملکرد چند وظیفهای در حد معمولی هستند و چندان نمیتوان آن را قابل قبول دانست.
هنگامی که الجی اقدام به معرفی این گوشی کرد تنها سه ماه تا معرفی نسخه 11 اندروید فاصله داشتیم اما در کمال ناباوری الجی از اندروید 9 در این سری از گوشیهای خود استفاده کرد. این تصمیم الجی برای استفاده از اندروید دوسال پیش در این گوشی را نمیتوان درک کرد اما امیدواریم به روزرسانیهای بعدی برای آن در راه باشد.
از نظر دوام باتری، الجی K61 در واقع عملکرد خوبی دارد. باتری 4000 میلی آمپر ساعتی میتواند دو روز استفاده را برای شما با استفادهی معمولی به ارمغان آورد.
جمع بندی برای خرید LG K61
ما الجی K61 را بیش از آنچه که نشان میداد دوست داریم. در طراحی گوشی جذابیتهای خاصی وجود دارد و در دست گرفتن آن راحت تر از بسیاری از گوشیهای دیگر بازار احساس میشود. همچنین واقعاً تحت تاثیر دوربین و میزان دقت رنگ در تصاویر، به ویژه در دوربین اصلی قرار میگیرید.
اما در جنبههای دیگر باید فداکاریهای زیادی انجام شود. کیفیت دوربین در محیط های کم نور و ضبط فیلم نیز دارای مشکلات خاص است. تجربه نرم افزار بسیار خوب است و استفاده از آن با توجه به کارایی خوبی که دارد شما را متعجب میکند، اما نسخه منسوخ اندروید برای یک گوشی که در تابستان 2020 وارد بازار شده چندان جالب نیست.
نقاط قوت:
• طراحی زیبا
• نمایشگر Full HD
• کیفیت عکسهای دوربین در روز
• باتری قابل قبول
نقاط ضعف:
• اندروید قدیمی
• پردازنده متوسط