نقد و بررسی تخصصی لپ تاپ Asus FX503VD
بهترین لپتاپ های گیمینگ را کدامین کمپانی تولید میکند؟ بهترین برای بازی کدام است ؟ آیا ایسوس میتواند نیازهای علاقه مندان به بازی های کامپیوتری را رفع و رجوء کند؟ اینها سوالاتِ اشخاصی است که در صددِ خریدِ یک لپ تاپِ گیمینگ هستند و نمیدانند از کدام کمپانی محصولِ خود را تهیه کنند و یا حتی نمیدانند به کدام سخن میتوان اعتماد کرد! سایستِ ما همواره بر پایه ی ارائه صادقانه ترین بررسی های تخصصی برای شما عزیزان بوده و هست امّا باید اعتراف کنیم که با بررسی بعضی محصولات مثلِ لپ تاپ Asus FX503VD میتوان قدرتِ کمپانی ایسوس را در جابجا کردنِ مرز های تکنولوژی و نوآوری به خوبی درک کرد! در ادامه برای شما عزیزان شرح خواهیم داد که چگونه ایسوس میتواند با طراحی و تولیدِ محصولاتی اینچنین قدرتمند و زیبا عطشِ کاربرانش را برطرف کند.
طراحی
آنچه تیمِ طراحی ایسوس را از سایرین متمایز میکند خطوط پر تحرک و انرژی بخشی است که در بدنه ی این شوالیه ی ایسوس دیده میشود، خطوط برُس خورده شده روی سطح صفحه کلید در دو جهت زده شده به گونه ای که تجسّم اتصال دو قطعه را به کاربر منتقل میکند. قُطر این لپ تاپ تنها 24 میلیمتر است که در رده بندی لپ تاپ های مخصوص بازی رقم خوبی به شمار میرود، وزنِ لپ تاپ ایسوس FX503VD تنها 2.5 کیلوگرم محاسبه شده است که در حمل و نقل های طولانی مدّت ممکن است برای شما عزیزان ایجاد ناراحتی کند امّا با تمامِ این تفاسیر برای یک لپ تاپ گیمینگ عددی دور از ذهن نبوده است ، بهرحال هر محصولی نقاطِ ضعفِ مشخصی دارد!
سخت افزار
در دسته ی حرفه ای ها باشید! اگر از علاقه مندان به بازی های کامپیوتری سنگین هستید بدونِ شک لَگ و کُندی در عملکرد را تحمل نخواهید کرد، ایسوس با علمِ به این مسئله به شما عزیزان نویدِ لذت بردن از بازی های کامپیوتری را با روان ترین حالتِ ممکن داده است و با اطمینان میتوان گفت این تنها یک شعار نیست ! پردازنده ی قدرتمندِ اینتل Core i7 نسلِ هفتم به همراهِ 8 گیگابایت رَم DDR4، 1 ترابایت حافظه داخلی از نوعِ HDD و یک پردازشگرِ قدرتمند از کمپانی NVIDIA تحتِ عنوانِ Geforce GTX 1050 با 4 گیگابایت حافظه ی اختصاصی پارامتر هایی هستند که قدرتِ سخت افزاری این غولِ هوشمند را تشکیل میدهند و در عینِ حال دلایلی بر اثباتِ شعار های پر غرورِ ایسوس میباشند. امّا باید اعتراف کنیم در عمل بسیاری از لپ تاپ های قدرتمندِ نولید شده در بازارِ امروز به دلیلِ گرمایشِ بیش از اندازه تا حدود زیادی از قدرتِ سخت افزاریِ آنها میکاهد و اجازه نمیدهد از بیشینه ی سرعتِ پردازنده بهره ببرید، ایسوس برای این مشکل نیز راهکارِ خود را دارد، وجودِ یک فَن خنک کننده هوشمند در FX503VD توانسته این مشکل را به راحتی ریشه کن کند و از گرم شدنِ کفِ دستانِ شما در حینِ استفاده نیز جلوگیری میکند، این سیستمِ خنک کننده با قابلیتِ افزایش و کاهشِ سرعتِ چرخش میتواند با توجه به میزانِ مصرفِ شما از سخت افزار سیستم را خنک میکند و میتواند تا حدود زیادی در مصرفِ باتری نیز شما را یاری کند تا مدت زمانِ بیشتری بتوانید از بازی های کامپیوتری خود لذت ببرید.
صفحه نمایش
جلوه های تصاویر را شگفت آور تر از آنچه تجربه اش را داشته اید مشاهده کنید! زاویه دیدِ 178 درجه ای در بازی های کامپیوتری میتواند یک قدم شما را از رقیبانتان جلوتر قرار دهد و نتیجه را به نفعِ شما تمام کند همچنین ایسوس در همین مسیر یک پنلِ مات نیز برای FX503VD قرار داده است تا هیچگونه انعکاسِ آزار دهنده ای شما را از بازی منحرف نکند. جدا از این آپشن ها رزولوشنِ 1920.1080 در این صفحه نمایش کیفیتِ Full HD را در اختیارِ کسانی که علاقه زیادی به تماشای فیلم و سریال دارند نیز قرار میدهد و ابتدایی ترین توقعاتِ علاقه مندان به فیلم و سریال را فراهم می آورد ، علاوه بر این آپشن ها شما عزیزان میتوانید بازی های کامپیوتری را با 120HZ اجرا کنید تا همانند قبل به دلیل سرعت فریم های اجرایی توسطِ کامپیوتر از صحنه های جذابِ بازی عقب نمانید!
درگاه های ورودی
طبیعتاً برای کسانی که به بازی های کامپیوتری علاقه زیادی دارند پشتیبانی دستگاه از پورت های متنوع اهمیّت ویژه ای پیدا میکند ، خوشبختانه ایسوس در این مبحث هم سنگِ تمام گذاشته است و در لبه ی دستگاه هیچ جای خالی باقی نگذاشته است امّا در نهایت تنها تنوعِ پورت های موجود کافی نیست بلکه سرعتِ انتقالِ اطلاعات نیز از جمله پارامتر های مهم در این امر به شمار میرود . درگاه های تدارک دیده شده برای FX503VD عبارتند از : 3 پورت USb 3.0 ، درگاه HDMI برای انتقالِ تصویر به یک نمایشگر بزرگتر ، یک پورت USB 2.0 و پورت شبکه ی اترنت LAN که ویژگی خوبی به شمار میرود امّا با تمامِ این تفاسیر نبودِ درگاه USb Type-C نیز یک نقطه ضعف به شمار میرود که البته با حضورِ USB 3.0 نیازی به آن پیدا نخواهید کرد.
کیبورد و تاچ پد
هرآنچه که برای سهولتِ بیشتر در تایپ کردن نیاز دارید را ایسوس در کیبوردِ این محصول گنجانده است، کلید ها از نوعِ سوییچ قیچی یا به اصطلاح Scissor Switch هستند و فاصله ی آنها تا پنلِ زیرین 1.8 میلیمتر میباشد به همین دلیل هنگامِ فشردنِ کلید ها احساسِ خوشایندی به کاربر القاء می گردد و در عینِ حال باعثِ خستگی دستانِ شما عزیزان نمیشود همچنین این کیبورد از نورِ پس زمینه ی قرمز رنگ بهره میبرد و برای 4 حرفِ WASD که از کلید های پر کاربرد برای بازی های کامپیوتری است یک حاشیه ی قرمز رنگ تدارک دیده شده تا در حینِ بازی قدرتِ تشخیصِ را افزایش دهد و به نحوی کاربر را راهنمایی کند. تاچ پَد نیز با بهره بردن از طراحی یکپارچه و دستور های چند لمسی گسترده توانسته خود را به یکی از نقاطِ قوتِ این محصول تبدیل کند، این دستور های چند لمسی میتوانند سرعتِ عملکردِ شما عزیزان را در نرم افزار های مختلف بهبود ببخشند .
کلام پایانی
همه ی ما به خوبی میدانیم که در عصرِ حاضر تکنولوژی با سرعتی باور نکردنی در حالِ پیشرفت است و متاسفانه هیچگاه منتظرِ من و شما نخواهد ماند در نتیجه اگر تصمیمِ خریدِ یک لپ تاپ گیمینگ برای خود را دارید به دنبالِ محصولی باشید که پارامتر های موردِ نظرِ شما را داشته باشد و بتواند شما را برای طولانی مدت راضی نگاه دارد چرا که بهترین ها همواره در حالِ جایگزین شدن هستند و هرلحظه ای که میگذرد محصولی جدید میتواند عنوانِ بهترین را نصیبِ خود کند امّا با تمامِ این تفاسیر میتوان اذعان داشت که در جمعِ بهترین ها همواره نامِ ایسوس خواهد درخشید.