نقد و بررسی تخصصی لپ تاپ Asus N552VW
هرآنچه که از لپ تاپ میدانید در واقع فقط روی کاغذ به دردتان می خورد. تکنولوژی فقط به سخت افزار خلاصه نمیشود در نتیجه نمیتوان تنها با داشتنِ یک سخت افزارِ خوب بهترین بود و باید مثل یک مبارزِ خوب قدرت و فکر را برای رسیدن به بهترین ها بگونه ای هماهنگ استفاده کند. بسیاری از کمپانی های پیشرو در صنعتِ تولیدِ لپ تاپ تا بحال محصولاتی با سخت افزاری خارق العاده به بازار عرضه کردند امّا بسیاری از ما حتی اسمی از این شرکت ها نشنیده ایم ، کمپانی هایی قدرتمند با بهینه سازی محصولاتشان و بهره برداری از تمامِ قدرت سخت افزاری میتوانند با هزینه ای کمتر محصولاتی به مراتب قدرتمند تر با بازدهی بیشتر به من و شما عزیزان ارائه بکنند. با تمامِ این تفاسیر میخواهیم پیش از هر توصیف و تشریحی به شما عزیزان بگوییم که لپ تاپ Asus N552VW را فراتر از این مشخصاتِ سخت افزاری تصور کنید.
طراحی کلاسیک
در کمال سادگی بدرخشید! در دنیایی که زیبایی تعریفِ خود را به نوعی از دست داده است طرح های کلاسیک نه تنها پرستیژِ خود را از حفظ کرده اند بلکه با غرور زیبایی را در معرضِ نمایش میگذارند، تیمِ طراحی ایسوس با علمِ به این مسئله توانسته اند غرور و قدرتِ چندین و چند ساله ی خود را با لپ تاپ ایسوس N552VW به رخِ رقیبانِ خود بکشاند و به عبارتی حسابِ خود را از آن ها جدا کند. بازه ی رنگ هایی که برای این محصول تدارک دیده شده است بگونه ای قادر است هر سلیقه ای را در بر بگیرد در نتیجه میتوانید مطمئن باشید شما نیز در دسته ی علاقمندان به اینگونه طراحی که در N552VW بکار رفته است قرار خواهید گرفت، این رنگ ها عبارتند از نقره ای پرداخت شده ، قهوه ای شکلاتی ، آبی دریایی ، سفید و قرمز، رنگ ها در بدنه ی این محصول به گونه ای جلوه میکنند که گویی یک نقاشِ زبَر دست ساعت ها برای ساختِ این هنر تلاش کرده است!
سخت افزار
برای آن دسته از افراد که هنوز هم به مشخصات فنی پایبندند نیز خبر های خوبی داریم. پردازنده مرکزی اینتل Core i7 از نسل ششم با قدرت پردازشی 3.5 گیگاهرتزی که در بدنه ی این لپ تاپ بکار برده شده است به همراه یک پردازنده ی گرافیکی از کمپانی Nvidia تحت عنوانِ Geforce GTX 960M GDDR5 به همراهِ حافظه ی پردازشی 4 گیگابایت قادر است شما را راضی نگه دارد! ایسوس به قدری به مبارزِ خود اطمینان دارد که اذعان داشته این محصول میتواند به اندازه ی یک لپ تاپ گیمینگ حتی قشرِ علاقه مند به بازی های کامپیوتری را نیز از خود راضی نگه داشته و به نیاز های آنها پاسخ بدهد همچنین در این راستا ایسوس از یک حافظه ی رَم با ظرفیتِ 12 گیگابایت بهره برده است، این میزان از رَم به شما اجازه ی استفاده از چندین نرم افزار را به صورتِ همزمان میدهد و N552VW را به یک دیوایسِ مناسب برای کسانی که در کشاکشه مشغله های روزانه ی خود نیاز به یک دستیارِ همیشه فعال دارند تبدیل میکند. برای حافظه ی ذخیره سازی نیز خیالتان راحت باشد، 2 ترابایت حافظه ی HDD برای ذخیره سازی اطلاعات و 128 گیگابایت SSD برای افزایشِ سرعتِ بوت شدنِ سیستم به خوبی از پسِ هر عملی برخواهند آمد.
صفحه نمایشی خارق العاده
نمایی همانند واقعیت، این شعاریست که ایسوس برای صفحه نمایش بخصوصِ شوالیه اش انتخاب کرده است. این صفحه نمایش با کیفیتِ 4K و رزولوشنِ 3840.2160 میتواند گزینه ی مناسبی برای علاقمندان به هنرِ عکاسی باشد، این افراد بطورِ ذاتی خواهانِ این هستند که تصاویر را در ایده آل ترین حالت ثبت و مشاهده کنند در نتیجه پیشنهادِ ما به این قشر از جامعه توجه بیشتر به این لپ تاپ است تا به راحتی از کنارِ این اعجوبه ی ایسوس عبور نکنند. یکی دیگر از قابلیت های این صفحه نمایش میدانِ دیدِ 178 درجه ای میباشد که در بازی ها و ویدیو های موردِ علاقه ی شما به دادتان خواهد رسید و شما را سوپرایز خواهد کرد!
بلندگو ها
باز هم SonicMaster و Audio Wizard شگفتی خلق کردند! کمپانی خوش نام و پُرآوازه ی SonicMaster با بلندگو های با کیفیتِ خود N552VW را پشتیبانی کرده است و با فناوری AudioWizard به نوعی صدای چندگانه در اختیارِ کاربرانش قرار میدهد. میتوانید با توجه به نوعِ کاربردی که دارید صدای مطلوبِ خود را داشته باشید، ایسوس با ایجادِ حالت های مختلف صدا برای بازی ، فیلم و سریال ، موسیقی ، ضبط و پخشِ صدا میتواند در هر موقعیتی که هستید صدای مطلوبِ شما را در اختیارتان بگذارد.
کیبورد و باتری
طراحانِ ایسوس از همان سرمشقی که برای طراحی بدنه ی N552VW استفاده شده است برای کیبورد نیز بهره برده اند و از همان الگوی مغرور برای ساختِ صفحه کلید استفاده کرده اند، زمانی که درحالِ تایپ کردنِ یک مطلب هستید، احساس فردی را دارید که سال ها پیش در حالِ تایپ با دستگاهِ تایپِ جوهری بوده است، یک فاصله ی 1.8 میلیمتری برای هر دکمه در نظر گرفته شده که با فشردنِ آن حسی خوشایند برای کاربر به ارمغان می آورد بگونه ای که به نظر میرسد ایسوس میخواهد آن خاطرات و احساس سادگی در تایپ کردن را برای کاربرانش زنده نگاه دارد . ابعادِ صفحه کلید و تاچ پد نسبت به مدل های پیشین نیز افزایشِ چشمگیری داشته است تا بتواند فضای بیشتری را برای تایپ کردن به کاربر اختصاص دهد. شاید تنها عنصرِ معمولی که ایسوس در کالبُدِ N552VW جای داده است باتری 4 سلولی آن باشد ، ظرفیتِ این باتری 3200 میلی آمپر بوده است و میتواند تا 6 ساعت با استفاده ای معمولی برای کاربر روشن بماند امّا اگر قصدِ بازی با آن را دارید بهتر است ابتدا آن را به شارژر خود متصل کنید چرا که احتمالِ خاموش شدنِ لپ تاپ در حساس ترین موقعیتِ بازی وجود خواهد داشت!
درگاه های ورودی و خروجی
خوشبختانه ایسوس برای انتقالِ اطلاعاتِ N552VW فکر همه جا را کرده است، درگاه کارت خوان ، پورتِ Ethernet ، HDMI ، 3 عدد پورتِ USB 3.0 و یک درگاهِ USB Type-C که قادر است اطلاعات شما را با بیشترین سرعت انتقال دهد . امّا اگر به درگاه های بیشتری مانندِ VGA نیاز دارید میتوانید با خریدِ تبدیل های کابلی مرتبط با محصولِ خود نیز به آنها دسترسی پیدا کنید.
کلامِ آخر
N552VW میتواند در دسته ی بهترین انتخاب های کسانی قرار گیرد که میخواهند با قیمتی مقرون به صرفه محصولی همه فن حریف خریداری کنند ، ایسوس در طراحی و تولیدِ این محصول به شغل و نیاز های قشر خاصی توجه نکرده است و N552VW را برای تمامِ کاربرانِ خود به بازارِ جهانی عرضه کرده است