نقد و بررسی تخصصی لپ تاپ ایسوس مدل K570UD
با لپ تاپ ایسوس K570UD چقدر آشنایی دارید؟ ایسوس پیشینه دراز مدتی در ساخت و طراحی لپ تاپ های قدرتمند در کاربری های متفاوت دارد و طرفدارانِ زیادی را از این طریق به سمتِ خود جذب کرده است. توانایی این شرکت در شناختِ اقشارِ مختلف برای طراحی محصولات مورد نیاز آنها قابل ستایش است امّا تمامِ این قابلیت ها در صورتی موثر خواهد بود که شما عزیزان شناختی کامل از نیاز های خود در راستای جستجو و تحقیق برای خریدِ لپ تاپ مد نظر خود داشته باشید تا اشتباهاً هزینه ی زیادی را برای محصولی که نمیتواند نیاز های شما را رفع و رجوع کند پرداخت نکنید، امّا جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد چرا که ما برای راهنمایی شما عزیزان تمام آنچه نیاز است در رابطه با لپ تاپ Asus K570UD بدانید را در اختیارتان خواهیم گذاشت پس با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با یکی دیگر از مخلوقاتِ بی همتای این کمپانی خوش نام آشنا کنیم...
طراحی
تیم طراحی ایسوس باتوجه به سوابق درخشانِ خود که شاملِ کسب 4300 جایزه بین المللی میشود برای تک تک تولیداتِ این کمپانی اعم از لپ تاپ های گیمینگ، میان رده و حتی اقتصادی و مقرون به صرفه سنگ تمام میگذارد و به نوعی هربار پس از تولیدِ نسل جدید تکنولوژی ها بازار را قبضه میکند! خلاقیت در طراحی یکی از لازمه های غیر قابل جدا شدنی است که سبب میشود با هر تولید جدید کاربرانِ ایسوس در اولین دیدار با محصولات برای چند لحظه خشکشان بزند! طراحی بدنه ی این لپ تاپ به گونه ای است که در لحظه ی اوّل شباهتی میانِ K570UD و لپ تاپ هایی که تابحال دیده اید مشاهده نخواهید کرد و همین مسئله یکی از شاخصه های تمایز برند ایسوس با بقیه برند های موجود در بازار است. در حاشیه ی نمایشگر این لپ تاپ یک نوار با رنگ آبی فیروزه ای مشاهده خواهید کرد که جلوه و شخصیت بخصوصی به این لپ تاپ میبخشد. بدنه ی برس خورده ی این محصول به صورت یکنواخت طراحی نشده است تا احساس Sport بودن را به شکل بهتری منتقل کند، همین فُرم های برس خورده را پس از باز کردنِ نمایشگر روی فضای کیبورد نیز مشاهده میکنید که نوعی بی نظمی و ناهماهنگی در بافتِ سطح بدنه به شمار میرود و تا حدی این لپ تاپ را به گیمینگ های درجه یک ایسوس نزدیک میکند و همان احساس گران قیمت بودن را به کاربر القاء میسازد. متریال استفاده شده برای ساختِ K570UD تماماً از پلاستیک در نظر گرفته شده است، اگر از دیدِ مثبت بخواهیم به این مسئله بنگریم باید به وزنِ 1.9KG لپ تاپ و همچنین مقرون به صرفه ماندنِ آن اشاره ای بکنیم که جنس پلاستیک بیشترین تاثیر را در ارزان و سبک وزن ماندنِ این لپ تاپ داشته است امّا از نقطه نظر منفی قطعاً نمیتوان توان کمتر بدنه ی پلاستیکی نسبت به بدنه های فلزی را منکر شد البته ایسوس به هر نحوی اجازه نمیدهد محصولاتش از هر جنسی که باشند در مقابل صدمات جانبی تاثیر پذیر باشند امّا بسیاری به هر جهت بدنه های فلزی را نسبتاً مقاوم تر از بدنه های پلاستیکی میدانند چرا که نیروی وارده به بدنه را با مقیاس کمتری به اجزاء داخلی محصول منتقل میکنند. ضخامتِ لپ تاپ Asus K570UD تنها 22 میلیمتر است و تا حدودی با همرده های خود برابر است. در قاب پشتی این لپ تاپ انحنای جزئی مشاهده میشود که از لپ تاپ های گیمینگ الگو برداری شده است و از ایجاد تداخل در روند فعالیت فن های خنک کننده جلوگیری میکند. اگر بخواهیم به صورت کلّی تمام پارامتر های دخیل در طراحی این لپ تاپ را مد نظر داشته باشیم بی شک جای خالی یک کیف مناسب برای حمل و نقل را خالی میبینم، شاید وزن کمتر از 2 کیلوگرم برای بسیاری از ما اندک شمرده شود امّا در طولانی مدت ممکن است برای بسیاری از افراد مناسب نباشد و از طرفی دیگر ضخامتِ این محصول نیز کاربر را مجاب به خریدِ یک کیف مخصوص میکند که خوشبختانه با خریدِ این لپ تاپ یک عدد کیف اورجینال در پکیجِ آن به شما عزیزان تقدیم میشود. در نهایت با در نظر گرفتنِ تمام نکات مثبت و منفی به شما این اطمینان را میدهیم که K570UD خاص تر از تمامی همرده های خود است و نظر شما عزیزان را به خوبی جلب خواهد کرد.
نمایشگر
بهره بردن از یک نمایشگر قدرتمند برای تولیدِ یک لپ تاپ بی شک یکی از پارامتر های مد نظر تمام اقشار جامعه است، تمام علاقه مندان به تکنولوژی با هر نوع کاربری که تصورش را داشته باشید نیاز به یک صفحه نمایش مناسب را به خوبی احساس میکنند. ایسوس با در نظر داشتنِ نیاز کاربرانِ خود تصمیم به استفاده از یک نمایشگر FullHD برای لپ تاپ Asus K570UD گرفته است که خوشبختانه برای هر نوع کاربری کافی میباشد امّا از طرفی بسیاری از طرفدارانِ ایسوس این نمایشگر را به دلیلِ استفاده از پنلِ TN نقد کرده اند و معتقد اند که پنل های IPS توانایی بیشتری در ارائه تصاویر شفاف و پرنور تر خواهند داشت. پیش از هرگونه توضیح برای این دسته عزیزان باید به معایب و مزایای پنل های TN اشاره کوتاهی داشته باشیم، اولین مزیّتی که هر تولید کننده ای در پنل های TN مشاهده میکند ارزان قیمت بودنِ این قطعات است که در نهایت سبب هرچه مقرون به صرفه تر شدنِ لپ تاپ خواهد شد امّا یکی از مزیّت های چشمگیرِ این پنل ها که در دیدِ علاقه مندان به بازی های گرافیکی بسیار برجسته جلوه میکند پاسخگویی سریعتر نسبت به پنل های IPS است. تعداد فریم هایی که نمایشگر میتواند در لحظه از پردازشگر گرافیکی دریافت کند در هر پنل تصویری تعداد متفاوتی دارد و تاثیرِ این قابلیت را میتوان در بازی هایی که تصاویر با بیشترین سرعت ممکن حرکت میکنند مشاهده کرد امّا از طرفی میزان نوردهی نمایشگر یا همان NIT که واحد درخشش سطح است را نمیتوان در لذتِ تماشای فیلم و عکس نادیده گرفت، پنل های TN از درخشش کمتری نسبت به IPS ها برخوردارند که همین مسئله دلیلی بر نقد بیش از حد از پنل های TN شده است که البته دلیل قدرتمندی برای علاقه مندان به هنر عکاسی و تدوین فیلم و سریال به شمار میرود امّا چنانچه ارزان قیمت بودن و همچنین FPS نمایشگر را به درخشش سطح ترجیح میدهید پنل های TN میتوانند بهترین گزینه برای شما باشند. 15.6 اینچ ابعادِ این نمایشگر است که با تکنولوژی Wide View در اختیار شما عزیزان قرار میگیرد، این تکنولوژی سبب میشود تا در ناحیه 178 درجه ای که به صفحه نمایش نگاه میکنید ذره ای تغییر در رنگ را مشاهده نکنید در نتیجه با خیالِ راحت لولای نمایشگر را تا 145 درجه خم کنید و در هر حالتی که میخواهید به نمایشگر خود خیره شوید، این صفحه نمایش با استفاده از حالت Reduce Blue Color از صدمات ناشی از رنگ آبی جلوگیری میکند تا کسانی که برای مدت های طولانی با لپ تاپ خود سر و کار دارند صدمه ای به چشمانشان وارد نشود. اگر یک جمع بندی مختصر در خصوص نمایشگر این لپ تاپ بخواهید باید اذعان کنیم که ممکن است این صفحه نمایش برای کارهای گرافیکی حرفه ای مناسب نباشد امّا برای هر کاربری دیگری خارج از این حیطه امتیاز خوبی را کسب خواهد کرد.
کیبورد و تاچ پد
مدرنیته در یک نگاه ! دوره ی کیبورد های قطور و زمخت به سر رسیده است و کمپانی ایسوس نیز سوار بر این موجِ مدرنیته کیبورد محصولاتِ خود را در نهایت زیبایی و ظرافت تولید میکند. فاصله ی هر کلید با سطحِ زیرینِ خود تنها 1.4 میلیمتر است که به معنای کمترین اعمالِ نیرو جهت پاسخگویی لپ تاپ میباشد امّا در کمالِ ناباوری در سمتِ راست صفحه کلید دکمه های عددی مشاهده میشود که تا حدود زیادی کار را برای نیاز های محاسباتی راحت میکند. خوشبختانه با خریدِ این لپ تاپ نیاز به هیچ منبع نوری در شب ندارید چرا که کلید های این کیبورد با قابلیت Backlight نور پس زمینه ی کارآمدی را در اختیارتان میگذارد. با این طراحی ایسوس به نوعی هنرِ کلاسیک را با طعم مدرنیته برای مشتریانِ خود به ارمغان می آورد . در حاشیه ی تاچ پد یک نوارِ آبی رنگ مشابه لبه ی بیرونی نمایشگر دیده میشود که در وحله ی اوّل جذابیت خاصی را به نمایش میگذارد، این تاچ پد از حساسیت خوبی در برابر لمس برخوردار است که تا حدودی میتواند شما را از خریدِ یک ماوسِ گران قیمت نجات دهد البته خالی از لطف نیست که برای علاقه مندان به بازی های کامپیوتری که باید همواره از یک ماوس بهره ببرند اشاره کنیم که با خریدِ این لپ تاپ یک عدد کیف و ماوس اورجینال ایسوس در پکیجِ K570UD برای شما عزیزان ارسال میشود تا خیالتان از بابت لوازمِ جانبی هم راحت باشد.
اسپیکر و باتری
طراحی شده برای یک لپ تاپ همه فن حریف! ایسوس با واگذاری وظیفه ی ساختِ اسپیکر های محصولاتِ خود به SonicMaster به ما آموخت که همه چیز در زمینه ی صدا به قدرت و بلندی آن وابسته نیست و در واقع همواره کیفیت حرف اوّل را میزند. طراحی اسپیکر های این لپ تاپ برای 5 کاربری Gaming ، تماشای فیلم ، ضبط صدا ، گوش دادن به موسیقی ، و حالتِ Presentation در نظر گرفته شده است که میتوانید در موقعیت های مختلف بیشترین بازدهی را از این طریق دریافت کنید. از آنجا که SonicMaster توسط تیمِ Asus Golden Ear Team طراحی و ساخته شده است میتوان انتظار داشت که بهترین تطبیق صدا را با لپ تاپ ایسوس K570UD تجربه کنیم.
باتری یکی از پارامتر های قابل توجه برای هر محصول الکترونیکی محسوب میشود و از این رو در هر برند و شرکتی هزینه و انرژی زیادی در این زمینه صرف میشود. باتری استفاده شده در بدنه ی لپ تاپ K570UD از نوعِ 48WH است که خوشبختانه میتواند تا 9 ساعت به صورت مداوم برای تماشای فیلم به صورت آفلاین شارژدهی داشته باشد و از طرفی به رغم استفاده از قابلیت شارژ سریع Fast Charge قادر است تنها در 49 دقیقه تا 60 درصد شارژ شود! این مقدار از شارژدهی در میانِ لپ تاپ هایی با این توان پردازشی تقریباً دور از انتظار بود امّا ایسوس مثل همیشه به ما ثابت کرد استعداد خارق العاده ای در جابجا کردنِ مرز های تکنولوژی دارد در نتیجه اگر تنها دقایق اندکی برای شارژ لپ تاپ خود زمان داشتید آن را از دست ندهید چرا که همین دقایق کوتاه میتواند به راحتی ساعت ها لپ تاپ شما را شارژ نگه دارد. ایسوس برای جلوگیری از خراب شدنِ باتری این لپ تاپ از سیستم های کنترُلگر بخصوصی بهره برده است که از آنها میتوانیم به Temperature Protection (وظیفه ی کنترل دمای باتری)، Input Over Voltage Protection (کنترل ولتاژ ورودی)، Output Over Voltage Protection (کنترل ولتاژ خروجی)، Adapter Protection (کنترل آداپتور شارژر مخصوص خود لپ تاپ) و Reset Protection (کنترل شوک وارده به باتری پس از روشن و خاموش شدن) اشاره کرد. این کنترلگر ها از ورود هر گونه شوک ها الکتریکی به باتری که میتوانند به آن صدمه بزنند جلوگیری میکنند و سبب میشوند عمر مفید باتری لپ تاپ همواره در بیشترین مقدار باقی بماند.
سخت افزار
همانطور که میدانید سخت افزار و قدرت پردازشی لپ تاپ مهمترین بخشِ آن برشمرده میشود و باید با نیاز های خریدار به خوبی مطابقت داشته باشد تا خیال کاربر از رفع و رجوع شدنِ نیاز هایش راحت باشد. اگر تصمیم به خریدِ یک لپ تاپ گرفته اید و نیاز های خود را تا این مرحله به خوبی سنجیده اید قدم به قدم با ما همراه باشید تا تک تک اجزای داخلی این لپ تاپ قدرتمند را بررسی کنیم. پردازشگر مرکزی لپ تاپ ایسوس K570UD که اصلی ترین بخش را تشکیل میدهد از یک چیپست اینتل Core i5 نسل هشتم تشکیل شده است، برای افزایش اطلاعاتِ شما عزیزان بد نیست اشاره کنیم که نسل هشتم از سری پردازشگر های Core اینتل از کم مصرف ترین چیپست های این کمپانی است که ضمن مصرف اندکی که از نیروی الکتریکی باتری دارند قدرتِ پردازشی مناسبی را در اختیارِ کاربران قرار میدهند. پردازشگر Intel Core i5 برای کلیه نیاز های نیمه حرفه ای ، محاسباتی و بازی های گرافیکی کافی خواهد بود در نتیجه نیازی به نگرانی در خصوص این پردازشگر نخواهید داشت، Core i5 8250U وظیفه ی خود را به خوبی انجام خواهد داد. یکی دیگر از عوامل پشت پرده برای بهره مند بودن از تمام قدرت پردازنده ی لپ تاپ استفاده از یک حافظه ی رَم مناسب برای چیپست قدرتمندِ Core i5 است، ایسوس جنگجوی خود را با یک رَم DDR4 به همراه فضای 8 گیگابایت به میدان فرستاده است. 8 گیگابایت فضای رَم برای پردازنده ی این لپ تاپ حُکم یک میز کار بزرگ را دارد که چیپست پردازشی میتواند در این فضا چندین نرم افزار سنگین را به راحتی اجرا کند امّا این تمام ماجرای قدرتِ سخت افزاری این لپ تاپ خوش ساخت نیست بلکه درخشان ترین مزیّت این لپ تاپ در قدرتِ گرافیکی این لپ تاپ نهفته است! رد پای شرکتِ NVIDIA با استفاده از چیپست Geforce GTX 1050 به خوبی در کالبُد این لپ تاپ قابل مشاهده است، 4 گیگابایت فضای اختصاصی برای این چیپست گرافیکی سبب شده تا Asus K570UD به یک لپ تاپ مخصوص بازی و کاربری های حرفه ای مبدل شود و با قیمت نسبتاً کمی که دارد در نظر علاقه مندان به بازی های گرافیکی و سنگین بسیار برجسته خواهد بود. فضای ذخیره سازی در نظر گرفته شده برای این نمونه از لپ تاپ های سری K570UD تنها 1 ترابایت تدارک دیده شده که تفاوت چندانی با مدل های هم رده ی خود ندارد البته با قیمتی که این لپ تاپ در اختیار کاربران قرار گرفته است منطقی جلوه میکند ولی با توجه به سخت افزار قدرتمندی که دارد تیمِ تخصصی خاص باکس توقعِ استفاده از یک حافظه ی هیبریدی را از این لپ تاپ داشت.
درگاه های ورودی
اولویتِ سرعت بر کمیّت به خوبی در تعبیه ی پورت های این لپ تاپ مشاهده میشود ، برخورداری از درگاه هایی نظیر USB Type C و USB 3.0 شواهدی از ایم مساله هستند که در لبه ی خارجی K570UD دیده میشوند امّا این تمامِ ماجرا نیست و ایسوس از تعبیه ی درگاه های HDMI ، USB 2.0 و Ethernet نیز دریغ نکرده است تا شما عزیزان بتوانید در هر زمان و مکانی اطلاعاتِ خود را با بیشترین سرعت منتقل کنید.
جمع بندی
بعد از اشاره به تمام معایب ومزایای لپ تاپ ایسوس مدل K570UD که بدونِ شک شما عزیزان را نیز شوکه کرده است و همچنین پیش از خریدِ کالای مد نظر شما کاربران گرامی پیشنهاد میدهیم که در همین قسمت دست نگهدارید و پیش از هرگونه انتخابی نیاز های خود را با تمام قابلیت های این لپ تاپ مقایسه کنید و در صورت پیش آمدن هرگونه سوالی با متخصصین ما تماس حاصل فرمایید تا در نهایت بهترین انتخاب را با کمترین صرف هزینه محقق سازید.