نقد و بررسی تخصصی گوشی موبایل BLU Tank Xtreme
شرکت امریکایی BLU و تولیداتش بخاطر قیمت های معقولش شهره خاص و عام است. این شرکت این بار بجای مشخصات بالا روی مقاومت اسمارت فونش تمرکز کرده است. با دیدن این گوشی اولین چیزی که در ذهنتان تداعی می شود تانکی زرهی است؛ رنگ مشکی و طراحی کربنی این اسمارت فون ابهت خاصی به آن بخشیده است. به طور کلی تولیدات این شرکت امریکایی به چند دسته تقسیم می شود که در ادامه به صورت مختصر به آن می پردازیم و سپس به نقد و بررسی BLU Tank Xtreme که همانطور که از اسمش پیداست از زیر شاخه Xtreme است خواهیم پرداخت.
Advance series: گوشی های پایین رده با صفحه نمایش 4 اینچی.
Dash series: گوشی های میان رده و پایین رده.
Energy series: گوشی های پایین رده و میان رده با تاکید بر ظرفیت باتری بسیار بالا.
Grand series: گوشی های میان رده که شبیه به سری Dash هستند و از پردازنده MT6580 بهره می برند. گوشی های این زیرشاخه صفحه نمایش بزرگ تری دارند.
Life series: گوشی های بالا رده که از سنسور اثر انگشت، صفحه نمایش 2048×1080 و پردازشگر قوی بهره می برند.
Neo series: گوشی های میان رده و پایین رده که معمولا صفحه نمایش بزرگتر از 4 اینچ دارند.
Tank Xtreme series: گوشی های ضد آب و گرد و غبار
Touchbook series: تبلت های پایین رده که از سیم کارت پشتیبانی کرده و از پردازشگر Mediatek بهره می برند.
Pure series: پرچمداران شرکت که از بهترین تکنولوژی روز بهره می برند. برای مثال، BLU Pure XR که در سال 2016 رونمایی شد، از صفحه نمایش لمسی سه بعدی بهره می برد.
R series: گوشی های میان رده و پایین رده با قیمت بسیار مناسب.
S series: گوشی هایی که از شبکه هایی خاص پشتیبانی می کنند.
Studio series: که برای اولین بار در سال 2012 تولید شدند و دارای چند زیر شاخه هستند:
BLU Studio X: گوشی هایی با صفحه نمایش 5.5 اینچی هستند که از اندروید 4.4.2 بهره برده و قابلیت ارتقا به اندروید لالی پاپ را دارند.
BLU Studio G: گوشی های پایین رده این سری با کیفیت صفحه نمایش و ظرفیت باتری پایین ارائه می شوند.
Studio Series: گوشی های میان رده و بالا رده که معمولا از شبکه 4G بهره می برند، مقاومت بالایی داشته و ظرفیت باتری آنها هم بسته به مدل متفاوت است.
Vivo series: گوشی های میان رده و بالا رده شرکت. نکته جالب اینکه گوشی Vivo 4.3 به عنوان اولین گوشی های دوسیم کارته جهان معرفی شده اند!
این اسمارت فون توسط شرکت امریکایی BLU تولید شده است. این اسمارت فون مخصوص کسانی است که به دنبال دیوایس های ضد ضربه و مقاومت بالا در برابر آب هستند (دارای گواهینامه IP65). البته باید خاطر نشان کرد که این تانک امریکایی قابلیت قرار گرفتن زیر آب را ندارد اما در باران یا افتادن تصادفی در آب از تمام جهات غیرقابل نفوذ خواهد بود. آخرین تولید این شرکت آمریکایی حتی در مقابل تکانه های الکتریکی هم با توجه به فرم پلاستیکی اش مقاوم خواهد بود که البته خطر ضرب خوردگی آن را نیز به مقدار زیادی کاهش می دهد.
این اسمارت فون خوش از دوسیکارت 3G پشیتیبانی می کند که شاید جزو نکات منفی آن باشد. خوش ساخت امریکایی مجهز به صفحه نمایش 5 اینچی با صفحه نمایش HD و محافظ صفحه Gorilla Glass 3 است که از پردازنده چهارهسته ای MediaTek 6580 بهره برده، دارای رم 1 گیگابایتی و سیستم عامل Android 6.0 Marshmallow است. دوربین اولیه و ثانویه این تانک آمریکایی هردو 5 مگاپیکسلی هستند که دوربین پشت مجهز به فلش Led بوده و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080p را داراست، ظرفیت باتری این اسمارت فون معادل 3000 میلی آمپر است که طبق ادعای شرکت BLU به راحتی 2.5 روز شارژدهی را جوابگو خواهد بود که این میزان شارژدهی در اسمارت فون های اندروید کم نظیر است. حافظه داخلی این زیبای آمریکایی 8 گیگابایت است که می تواند توسط کاربر از طریق حافظه جانبی به 64 گیگابایت ارتقا یابد. Tank Xtreme 5 از گرافیک دوهسته ای Mali 400 بهره می برد که نباید انتظار بالایی در اجرای بازی های سنگین و حتی نیمه سنگین از آن داشت اما خب قصد شرکت BLU از تولید این گوشی چیزی جز بازی، گشت و گذار در نت و حتی عکسبرداری بوده است. از گزینه های ارتباطی این اسمارت فون می توان به بلوتوث نسل 4، Wi-Fi 802.11 b/g، درگاه microUSB 2.0 اشاره کرد.
حرف آخر
هدف شرکت امریکایی از تولید تانک منحصر به فردش چیزی جز اهداف معمول شرکت ها برای میان رده ها و حتی پرچمدارانشان بوده است. پس اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که اهمیت زیادی به دوربین و حتی بازی های ویدئویی می دهید این اسمارت فون مناسب شما نخواهد بود. زیبای امریکایی همان قدر خاص است که طرفدارانش خاص هستند!