باتری گوشی شیائومی Mi max 3
شیائومی با معرفی Mi Max 3 قصد داشت تا بازار فبلت ها را هم داغ کند و یک گوشی بزرگ با باتری غول پیکر معرفی کند. باتری شیائومی Mi max 3 ظرفیت بسیار زیاد 5500 میلی آمپری دارد. این باتری از نوع لیتیم پلیمری و غیر قابل تعویض است. استفاده از نمایشگر بزرگ ظرفیت باتری زیاد را هم میطلبد و بی دلیل نیست که شیائومی این باتری غول پیکر را در این گوشی قرار داده است.
باتریها معمولا با کیفیتهای متفاوتی ساخته میشوند که نسبت هم بازدهی متفاوتی دارند. باطری شیائومی Mi max 3 مسئولیت تامین نیروی مورد نیاز این گوشی را در بخشهای مختلف سخت افزاری بر عهده دارد. عموماً دو قسمت اصلی که مصرف بسیار بیشتری نسبت به دیگر اجزای گوشی از باتری دارند، پنل صفحه نمایش و پردازنده گوشی است که بسته به تکنولوژی ساخت و کیفیت آن این مصارف متفاوت هستند.
در بخش نمایشگر، این گوشی از یک پنل IPS LCD با اندازهی 6.9 اینچ استفاده میکند. نسبتِ بین سایز نمایشگر و ظرفیت باتری تا اینجای کار قابل قبول است و میتوان دلیل استفاده از این باتری بزرگ را توسط شیائومی به وضوح درک کرد. از نظر کیفیت هم، صفحه نمایش از وضوح بسیار خوبی استفاده میکند. رزولوشن نمایشگر 1080x1920 در نظر گرفته شده است که تراکم پیکسلی را به 342 پیکسل بر اینچ میرساند. باید دید آیا باطری Mi max 3 میتواند از پس این کیفیت نمایش برآید یا خیر.
در قسمت دوم که مربوط به پردازنده است، باتری از یک پردازنده 14 نانومتری پشتیبانی میکند. این چیپست که Snapdragon 625 نام دارد، دارای هشت هسته پردازشی Cortex-A53 است که فرکانس آن تا 2.0 گیگاهرتز میرسد. ساختار پردازنده را میتوان متناسب با ظرفیت باتری دانست درنتیجه باتری را مورد تست قرار داده تا با عملکرد آن بیشتر آشنا شویم.
عملکرد باتری اورجینال شیائومی Mi max 3
یکی از مزایای گوشی های بزرگ، استفاده از ظرفیت بیشتر باتری است. اما عملکرد چیز دیگری است و نمیتوان یک باتری بزرگ را دارای بازدهی مناسبی دانست و دیگر بخش های سخت افزاری هم از اهمیت خاص خود برخوردار هستند. میتوان گفت هرچقدر هم که ظرفیت باتری اصلی گوشی Mi max 3 زیاد باشد، اما با یک پردازنده قدرتمند و همچنین نمایشگر خیلی روشن به راحتی میتوان ظرفیت باتری را تخلیه کرد.
MIUI از این لحاظ سابقه کاملاً خوبی دارد و در قسمت بهینه سازی باتری همیشه توانسته توجه بسیاری از کاربران را به سمت خود جلب کند. در مورد سخت افزار، Snapdragon 636 یک پردازنده میان رده است و سرعت چندان بالایی ندارد که مصرف باتری را تحت تاثیر قرار دهد، و باید گفت این چیپست یک پردازنده مدرن و مبتنی بر یک معماری 14 نانومتری است. هسته های Kryo 260 Gold و Kryo 260 Silver همچنین نسبت به نمونه های Cortex-A73 و Cortex-A53 خود بهبود یافته اند.
با کنار هم قرار دادن همه اینها، یک نتیجه خارقالعاده از یک تلفن ارزان قیمت به دست میآورد که در آزمون اختصاصی ما دارای امتیاز کلی 115 ساعت است. این نتیجه قطعاً جزو 10 گوشی برتر در بخش باتری شناخته شده است. اما شیائومی هنوز هم میتواند آن را بهبود بخشد.
اما Mi Max 2 از یک باتری کوچکتر 5300 میلی آمپر ساعتی استقامتی بهتر را به دست آورد. این در حالی است که این گوشی دارای یک نمایشگر کوچکتر و یک چیپست قدیمی و دارای قدرت کمتری نسبت به Snapdragon 625 بود. حدس ما در رابطه با این تفاوت نتیجه، مودم است. هر دو تلفن یک مکالمه 3G ثابت را در حدود 30 ساعت مدیریت میکنند، که به خودی خود نشان میدهد که مودم جدید X12 LTE کمی بیشتر از باتری بزرگتر انرژی مصرف میکند. این فشار اضافی، طبیعتاً به حالت آماده به کار نیز منتقل میشود، که در حدود 380 ساعت در Mi Max 3 کشش داشت. در پایان باید گفت باتری Mi Max 3 یک باتری بسیار قدرتمند و قابل احترام است و قطعاً شما را ناامید نخواهد کرد.
جمع بندی برای خرید باتری شیائومی mi max 3
امتیازی کلی که باتری شیائومی max 2 کسب کرده 126 ساعت بود که نسبت به 115 ساعت باتری اصلی شیائومی mi max 3 نتیجه بهتری به حساب میآمد. این باتری امتیازات خوبی را در قسمت های پخش فیلم، مرور صفحات وب و مکالمه 3G کسب کرد که ارزش خرید نسبت به قیمت باتری شیائومی mi max 3 را بسیار بالا می برد.
باتری Mi max 3 نسبت به دیگر رقبای خود نیز به خوبی عمل کرد. کمپانیهای دیگر هم به این موضوع پی برده اند که نباید شیائومی را دست کم گرفت. اگر شما هم قصد خرید باتری شیائومی Mi Max 3 را دارید حتماً نسخه اصلی آن را خریداری نمایید تا بهترین نتیجه را از بازدهی آن کسب کنید.