نقد و بررسی باتری سامسونگ Galaxy Alpha
باتری سامسونگ Galaxy Alpha از نوع لیتیوم یونی و دارای ظرفیت 1860 میلی آمپری میباشد. این باتری قابلیت تعویض توسط کاربران را دارد و از این یک نکته مثبت برای این گوشی است. چرا که بدون هیچ دردسری میتوانید باتری خود را تعویض نموده و یا حتی باتری اضافه برای خود تهیه کنید تا در هنگامی که به شارژر دسترسی نداشتید، از باتری اضافه خود استفاده نموده و آن را با باتری خالی شده تعویض نمایید. با توجه به اینکه ضخامت این گوشی بسیار کم است، سامسونگ به خوبی توانسته تا باتری 1860 میلی آمپری خود را درون بدنه گلکسی آلفا جای دهد.
پردازنده و نمایشگر گوشی به عنوان دو عضو اصلی و مصرف کننده از گوشی در نظر گرفته میشوند. این دو بخش بسته به تکنولوژی ساختی که دارند، مصارف متعددی را از باتری رقم میزنند. باتری اورجینال گوشی سامسونگ Galaxy Alpha باید نیروی مورد نیاز این دو بخش را تامین کند و صفحه نمایش را برای شما روشن نگه دارد. علاوه بر تکنولوژی ساخت طریقه مصرف از این دو بخش هم اهمیت دارد. به عنوان مثال روشنایی پایین در نمایشگر به مراتب مصرق باتری کمتری را برای شما رقم میزند و یا فشار بالا به پردازنده حین بازی کردن هم میتواند باعث مصرف بالای باتری شود.
سامسونگ Galaxy Alpha که بسیاری این گوشی را اولین گوشی سری A میدانند، یک میان رده است و با این اوصاف بازهم از مشخصات بسیار خوبی استفاده میکند. گلکسی آلفا از یک صفحه نمایش Super AMOLED و به اندازه 4.7 اینچ استفاده میکند. این صفحه نمایش Super AMOLED دارای وضوح بسیار خوب 720x1280 پیکسل است. به کمک چنین رزولوشنی تراکم پیکسلی به بالای عدد 300 پیکسل بر اینچ میرسد و از این حیث شما با یک نمایشگر بسیار با کیفیت رو به رو هستید. از این رو شاید باتری سامسونگ گلکسی آلفا با کار چالش بر انگیزی رو به رو باشد.
سامسونگ علاوه بر یک نمایشگر خوب، پردازنده بسیار قدرتمندی را هم برای این گوشی در نظر گرفته است. این پردازنده یک چیپ هشت هستهای است و از معماری 20 نانومتری استفاده میکند. این پردازنده هشت هستهای ساخت خود سامسونگ است و Exynos 5430 Octa نام دارد. چهار هسته این پردازنده از نوع Cortex-A15 هستند و دارای فرکانس 1.8 گیگاهرتزی هستند. چهار هسته باقیمانده هم دارای که Cortex-A7 هستند از فرکانس 1.3 گیگاهرتزی استفاده میکنند.
کاربر گرامی قبل از اینکه با عملکرد و بازدهی باتری سامسونگ Galaxy alpha آشنا شوید، توجه به این نکته ضروری است که این نتایج توسط سایت معتبر Gsmarena کسب شده و مربوط به باتری اورجینال و کارخانه شرکت سازنده است. ضمناً این تستها با میزان مشخصی از روشنایی صفحه نمایش و حجم صدا گرفته شده است، پس ممکن است نتایجی که شما با باتری خریداری شده و حالتهای مختلف کسب میکنید، کمی با این نتایج متفاوت باشد که جای نگرانی ندارد و کارکرد باتری شما کاملاً طبیعی و در حالت استاندارد است.
عملکرد باتری سامسونگ گلکسی آلفا
با توجه به سخت افزاری که در این گوشی به کار رفته است، باتری اصلی Galaxy Alpha با ظرفیت 1860 میلی آمپری که دارد، مانند یک چراغ هشدار دائما به شما هشدار میدهد که ممکن است در هر لحظه شارژر آن به اتمام برسد. اما در حقیقت باید گفت که نتیجه تستها و آزمونهای صورت گرفته روی آن شما را خشنود میکند. لازم به ذکر است این گوشی در دو نسخه با دو پردازنده متفاوت ساخته شده است و تستهایی که اکنون مشاهده میکنید، بر روی نسخه Exynos صورت گرفته است و چنانچه همین آزمون را روی نسخه Snapdragon 801 انجام دهید، نتیجه به مراتب بهتری میگیرید.
نتیجه کسب شده به کمک باتری سامسونگ Galaxy Alpha به اندازه 52 ساعت است. این امتیاز دقیقاً برابر با امتیاز کسب شده به کمک باتری آیفون 5s است. در سمت مقابل گوشی سونی Xperia Z1 Compact نتیجه بسیار بهتری از هر دو مدل کسب کرده است. باید دید در آینده آیفون 6 و سونی Z2 Compact در این بخش چگونه عمل میکنند و آیا قادر به رقابت با باتری این گوشی میباشد یا خیر.
به کمک باتری سامسونگ Galaxy Alpha آزمون مکالمه نتیجه خوبی کسب شد اما در بخش آزمون تماشای فیلم که مربوط به نمایشگر است و آزمون پردازش، نتیجه چندان خوبی کسب نشد. با افزودن زمان آماده به کار به این گوشی، یک ارتقای خوب در آن ایجاد میشود. امتیاز 52 ساعته، برای یک استفاده سنگین به نظر خوب میرسد و تا پایان یک روز دوام میآورد و چنانچه شما میزان مصرف زیادی نداشته باشید، شاید تا دو روز هم برای شما بازدهی داشته باشد.
جمع بندی برای خرید باتری اصلی سامسونگ Galaxy Alpha
باتری گوشی galaxy Alpha مطابق با ظرفیت و آزمونهایی که روی آن صورت گرفت، نتایج بسیار خوبی را از خود به نمایش گذاشت. از این رو مهم تر از نتایج، تهیه یک باتری اصلی و اورجینال است تا همان بازدهی مشابه با روز اول را با گوشی خود داشته باشید. قیمت باتری اصلی سامسونگ گلکسی آلفا همانطور که کیفیت بالای دارد، به نسبت باتری های کپی و معمولی گرانتر هم میباشد.
این موضوع را در نظر داشته باشید که هنگام خرید باتری حتما از ضمانت اصالت و کیفیت آن اطمینان حاصل کنید. همچنین باتری گوشی خود را حتما با یک شارژر اصلی و مناسب گوشی خود شارژ کنید تا از صدمه رسیدن به باتری جلوگیری شود.