نقد و بررسی باتری اورجینال نوکیا 8
باتری نوکیا 8 نسبت به مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری این گوشی ظرفیت چندان زیادی ندارد. همیشه در کنار ظرفیت باتری میزان مصرف کاربر نیز تاثیر زیادی روی باتری دارد. نوکیا پس از مایکروسافت شروع قدرتمند خوبی را داشت و پیشرفت خوبی در زمینه گوشی های هوشمند از خود نشان داد. در سال 2017 نوکیا به کمک HMD توانست پرچم دار قدرتمندی را معرفی نماید که از فروش خوبی نیز بهره برد و مشخصات سخت افزاری بالایی برای رقابت با دیگر شرکت ها در آن نهفته بود.
عوامل بسیار زیادی در مصرف باتری گوشی نوکیا 8 دخیل هستند. علاوه بر طریقه و میزان مصرف شما از گوشی، سخت افزار گوشی هم بی تاثیر در میزان شارژ گوشی شما نیست. به عنوان مثال صفحه نمایش و پردازنده بسته به تکنولوژی ساخت و میزان کیفیت میتوانند مصارف متفاوتی از باتری داشته باشند. به همین منظور قبل از اینکه وارد بخش عملکرد باتری شویم لازم است تا این دو بخش از گوشی را برای شما معرفی کنیم.
این گوشی دارای صفحه نمایش بسیار با کیفیت LCD با تراکم پیکسلی خارق العاده 554 پیکسل بر هر اینچ است که به وسیلهی Gorilla Glass 5 محافظت می شود. اندروید خام نسخه 7 که پشتیبانی بسیار سریع و خوب گوگل را به همراه دارد نیز در بخش نرم افزاری این گوشی کار میکند. همچنین استفاده از پردازنده سری پرچم دار اسنپ دراگون یعنی Snapdragon 835 در کنار 4 و 6 گیگابایت رم، پردازش خوبی را برای این گوشی رقم می زند. حال باید دید باطری اصلی Nokia 8 چه نوع رفتاری در برابر این سخت افزار دارد.
باطری نوکیا 8 با ظرفیت 3090 میلی آمپر، قابلیت تعویض توسط خود کاربر را ندارد و کاربر نمی تواند به تنهایی اقدام به تعویض آن نماید. به همین جهت چنانچه شما هم قصد خرید باتری نوکیا 8 را دارید، پیشنهاد می کنیم برای تعویض آن حتما از یک تعمیرکار ماهر و مجاز کمک بگیرید. این باتری از نوع لیتیوم یونی می باشد و کنار دیگر سخت افزار می توان عملکرد خوبی را از آن انتظار داشت. برای آشنایی با نحوه عملکرد و میزان دوام باتری نوکیا 8 پیشنهاد می کنیم ادامه ی مطلب را از دست ندهید.
کاربر گرامی قبل از اینکه با عملکرد و بازدهی باتری گوشی نوکیا 8 آشنا شوید، توجه به این نکته ضروری است که این نتایج توسط سایت معتبر Gsmarena کسب شده و مربوط به باتری اورجینال و کارخانه شرکت سازنده است. ضمناً این تستها با میزان مشخصی از روشنایی صفحه نمایش و حجم صدا گرفته شده است، پس ممکن است نتایجی که شما با باتری خریداری شده و حالتهای مختلف کسب میکنید، کمی با این نتایج متفاوت باشد که جای نگرانی ندارد و کارکرد باتری شما کاملاً طبیعی و در حالت استاندارد است.
عملکرد باتری اصلی نوکیا 8
باتری اصلی نوکیا 8 در کنار صفحه نمایش بسیار باکیفیت این گوشی کار ساده ای ندارد. انرژی مورد نیاز این صفحه نمایش از یک منبع 3090 میلی آمپری قرار است تامین شود که برای یک پرچم دار ظرفیت متوسطی است و در این زمینه نوکیا خیلی بهتر می توانست عمل کند. در تست تماس باتری نوکیا 8 قادر است به اندازه ی 29 ساعت و 20 دقیقه را دوام آورده و بازدهی داشته باشد. در سمت مقابل رقیب نوکیا 8 یعنی سامسونگ اس8 قرار دارد که با یک باتری 3000 میلی آمپری عملکرد ضعیف تری نسبت به این گوشی دارد و با ثبت زمان 24 ساعت و 30 دقیقه پایین تر از نوکیا 8 قرار می گیرد.
در قسمت وب گردی باتری نوکیا 8 به اندازه ی 10 ساعت و 29 دقیقه را برایتان به مرور صفحات وب اختصاص می دهد و نمایشگر گوشی شما را روشن نگه می دارد. این بار باتری سامسونگ اس 8 اختلاف را کمی کمتر می کند و با 10 ساعت و 5 دقیقه زمان، باز هم پشت سر نوکیا 8 قرار می گیرد. اما آزمون پایانی یعنی تماشای فیلم جایی است که نوکیا در آن نقطه ضعف دارد. در این تست باتری اصلی نوکیا 8 فقط 10 ساعت و 34 دقیقه دوام می آورد در حالی که رقیب کره ای با ثبت زمان 14 ساعت و نیم در رتبه نخست قرار می گیرد.
لازم به ذکر است امتیاز کلی که باتری نوکیا 8 کسب می کند 78 ساعت می باشد و از امتیاز 84 ساعته سامسونگ اس 8 بسیار دور است. این یعنی چنانچه شما یک ساعت را به هر مورد از تست ها به صورت جداگانه اختصاص دهید، این باتری قادر است 78 ساعت گوشی شما را روشن نگه دارد.
جمع بندی برای خرید باتری اورجینال نوکیا 8
با توجه به آزمون های صورت گرفته بر روی باتری اورجینال نوکیا 8 متوجه شدیم که عملکرد این باتری در مقابل دیگر رقبا کمی ضعیف تر است و می تواند نقطه ضعف این محصول برای منصرف کردن کاربر از خرید این گوشی اصیل باشد. اما جای نگرانی نیست چرا که نوکیا یک شارژر سریع 18 واتی را نیز درون جعبه قرار داده است و شما می توانید به کمک ویژگی Quick Charge 3 که کوالکوم در این گوشی قرار داده باتری خود را ظرف مدت 30 دقیقه از 0 درصد به 48 درصد برسانید. همچنین شما می توانید با خرید پاوربانک این نقطه ضعف نوکیا در مورد باتری را پوشش دهید.