طراحی سامسونگ Galaxy M51
گوشی M51 بدون شک یک کهکشانی است و میتوان گفت یکی از بزرگترین های این شرکت است. این گوشی با یک نمایشگر 6.7 اینچی و ظرفیت باتری که باعث می شود بیشتر شبیه به یک پاوربانک باشد تا یک تلفن، و این موارد باعث شده اند تا اندازه و وزن آن به ترتیب به 163.9x76.3x9.5 میلی متر و 213 گرم برسند.
هیچ رازی برملا نشده است که سامسونگ چگونه این مقدار لیتیوم را در این گوشی جای داده است که ابعاد و وزن آن چندان هم بالا نرفته است. زیرا کره ای ها متخصص استفاده از از پلاستیک هستند. پنل پشتی و همچنین فریم اطراف گوشی در M51 از پلاستیک ساخته شده است. یک بار دیگر، می توان گفت که پلاستیک در مورد دوام در گوشی های هوشمند چیز بدی نیست و تنها نکته منفی آن این است که احساس داشتن یک گوشی لوکس را به شما القا نمیکند.
در لبهی سمت راست شما دکمه تنظیم صدا، کلید پاور که اثر انگشت روی آن قرار گرفته است را میبینید. در طرف مقابل، شیار سیمکارت و کارت حافظه قرار دارد. گوشی سامسونگ M51 دو سیم کارت نانو و یک کارت حافظه microSD را در اختیار شما قرار میدهد و همه کارایی لازم را برای شما فراهم می کند. در لبهی بالای قاب چیزی به جز یک میکروفون ثانویه وجود ندارد و درگاههای مهم دیگر در پایین گوشی قرار میگیرند. در اینجا می توانید پورت USB-C، جک هدفون 3.5 میلی متری، اسپیکر و میکروفون اصلی را پیدا کنید.
در قسمت جلویی آن صفحه نمایش 6.7 اینچی Super AMOLED را دارید که با حاشیه های مناسب احاطه شده است. این پنل دارای مارک Infinity-O است، به این معنی که یک سوراخ دایره ای برای دوربین سلفی روی آن وجود دارد. به طور کلی، طراحی M51 تقریباً شبیه اکثر گوشیهای جدید سامسونگ اعم از بزرگ یا کوچک، مقرون به صرفه یا گران می باشد.
صفحه نمایش سامسونگ گلکسی M51
سامسونگ Galaxy M51 با صفحه نمایش 6.7 اینچی SuperAMOLED Plus همراه است. وضوح آن 1080x2400 با نسبت ابعاد 20:9 برای تراکم پیکسل 393ppi است. این صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 60Hz است.
با توجه به قیمت سامسونگ M51 با این حال بازهم صفحه نمایش بدی نیست. ما در این نمایشگر حداکثر روشنایی 677 نیت را در حالت Adaptive و در زیر نور مستقیم و 373nits را در حالت معمولی اندازه گیری کردیم. افزایش خودکار آن را به اندازه پرچمداران نمیباشد، اما به اندازه کافی روشن است. در حالی که حداکثر روشنایی دستی تقریباً با اکثر OLEDهای سامسونگ برابر است.
نمایشگر M51 همچنین رنگ ها را بسیار طبیعی و منطقی نشان میدهد. دو حالت زنده و طبیعی در تنظیمات نمایشگر موجود است. حالت طبیعی یکی از مواردی است که برای محتوای sRGB تنظیم شده است که کاملاً دقیق است. وقتی صفحه نمایش Galaxy M51 را روی حالت "Vivid" تنظیم می کنید، در چنین حالتی رنگ ها تند هستند یعنی رنگ سفید بیشتر متمایل به آبی می شود.
سامسونگ هیچ گونه ادعایی مبنی بر پشتیبانی از HDR در نمایشگر M51 ذکر نکرده است، اما این گوشی نسخه های HDR محتوای سازگار را در YouTube و Amazon Prime Video پخش می کند.
باتری سامسونگ Galaxy M51
ادعای اصلی شهرت گلکسی M51 عمر باتری آن است. یک باتری 7000 میلی آمپری در داخل آن بزرگترین باتری است که در یک گوشی با برند معروف دیدهایم. همانطور که آزمایش ما ثابت کرد، با ظرفیت بسیار زیاد استقامت بسیار خوبی نیز حاصل می شود.
ما با 53 ساعت مکالمه صوتی با یک بار شارژ M51، رکوردی مشابه با Moto G9 Plus به ثبت رساندیم. سامسونگ M51 همچنین برای 25 ساعت فیلم حلقه ای آفلاین یا 17 ساعت وبگردی با کمک Wi-Fi بسیار مناسب است. با فاکتور گرفتن در حالت آماده به کار، به گلکسی M51 به امتیاز کلی استقامت 156 ساعت می رسیم.
Galaxy M51 نه تنها دارای یک باتری بزرگ است، بلکه دارای یک شارژر beefy نیز می باشد. این شارژر با همان آداپتور 25 وات عرضه می شود که می توانید با یک Note یا یک پرچم دار سری S داشته باشید. آداپتوری که حتی نسخه فن ادیشن یا همان S20 FE آن را همراه با خود نداشت.
با استفاده از این شارژر شما در مدت زمان 1 ساعت و 47 دقیقه گوشی خود را می توانید فول شارژ نمایید. در مدت زمان 30 دقیقه حدود 35 درصد از باتری شارژ شده و شاید این مدت زمان برای بسیاری زیاد باشد اما هیچ وقت ظرفیت بالای این باتری را فراموش نکنید.
سخت افزار و نرم افزار Samsung Galaxy M51
پردازنده سامسونگ M51 اسنپدراگون 730G است، یک چیپست میان رده و قدرتمند که متعلق به دوران قبل از ورود شبکه 5G می باشد. G پایانی پردازنده آن را از پردازنده استفاده شده در سامسونگ A71 متمایز می کند و به عنوان تیر خلاص برای اجرای بازیهای سنگین شناخته میشود.
با چنین پردازنده شما نه تنها در انجام کارهای سبک و روزمره به مشکل برخورد نمیکنید، بلکه در انجام امور سنگین مانند بازی و یا کار با نرم افزار های ادیت عکس و فیلم نیز به خوبی و با سرعت بالا میتوانید به کار خود ادامه دهید.
این گوشی با 128 گیگابایت فضای ذخیره سازی و 6 گیگابایت یا 8 گیگابایت رم همراه است. گلکسی M51 را میتوان تقریبا همتراز با Poco X3 NFC با پردازنده Snapdragon 732G از نظر عملکرد دانست. پردازنده گرافیکی که همراه چیپ اصلی همکاری میکند نیز با نام Adreno 618 شناخته میشود.
پردازنده گلکسی M51 از هشت هسته استفاده میکند که شامل دو هسته Kryo 470 Gold و شش هسته Kryo 470 Silver میشود.
سامسونگ Galaxy M51 با اندروید 10 معرفی شده است که با توجه به سخت افزار قوی آن انتظار داریم تا دوسال پشتیبانی از آپدیتهای بعدی را داشته باشد. این نسخه از اندروید با OneUI 2.1 سامسونگ همراه است که در این مدت ورژن 2.5 نیز برای آن منتشر شد که تفاوت های محسوسی در ظاهر آن وجود دارد.
دوربین های سامسونگ Galaxy M51
سامسونگ Galaxy M51 به سیستم دوربین چهارگانه مجهز شده است که این سیستم را در اکثر گوشیهای میان رده میبینیم و برایمان آشناست. علاوه بر سنسور اصلی سامسونگ از یک لنز اولتراواید، ماکرو و تشخیص عمق استفاده کرده است که در ادامه به صورت تخصصی تر در موردشان توضیح میدهیم.
دوربین اصلی این گلکسی یک سنسور 64 مگاپیکسلی Quad Bayer Sony IMX 682 است، با پیکسل های 0.8 میکرومتر معمول استفاده می کند. این لنز دارای فاصله کانونی معادل 26 میلی متر و دیافراگم f/1.8 است. دوربین فوق عریض یک سنسور 12 مگاپیکسلی (Samsung S5K3L6) است. دو لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق نیز به دیگر سنسورها کمک میکنند. دوربین سلفی در Galaxy M51 نیز سنسور 32 مگاپیکسلی است.
عکس هایی که در نور روز از دوربین اصلی M51 تهیه میشوند بسیار زیبا هستند. رنگ ها بدون افراط و تفریط در عکس های تهیه شده بااین دوربین، پر جنب و جوش هستند. عکس ها جزئیات بسیار خوبی را نیز ضبط می کنند که انتظار دیگری نیز از یک سامسونگی نداریم.
Galaxy M51 با تمام دوربین های خود فیلمهای خوبی ضبط میکند اما هیچگونه نرخ 60 فریمی در اینگونه ضبط ها وجود ندارد. فیلم های 4K با حجم 48 مگابیت در ثانیه از دوربین اصلی M51 بسیار خوب هستند. جزئیات عالی است و پردازش آن کاملاً طبیعی است. تثبیت کننده نیز در همه دوربین ها موجود است.
جمع بندی سامسونگ Galaxy M51
سامسونگ Galaxy M51 مانند بسیاری از گلکسی Mها برای پاسخگویی به کسانی است که انتظار بالایی از گوشی در قسمت باتری دارند. با این وجود این گوشی از جنبه های دیگر که باعث ایجاد یک گوشی خوب می شوند غافل نیست مانند عملکرد خوبی که در دوربین دارد و یا نمایشگر AMOLED خوبی که به ارمغان می آورد همگی جذابیتهای این گوشی هستند.
نقاط قوت:
• عمر باتری استثنایی، شارژ سریع
• نمایشگر عالی
• دوربین های باکیفیت
نقاط ضعف:
• عدم فیلمبرداری با نرخ 60 فریم