طراحی موتورولا Moto One Fusion
فانتزی اصطلاح درستی برای توصیف موتورولا One Fusion نیست. این گوشی یک چهرهی ساده و آشنا دارد و خیلی منحصر به فرد به نظر نمیرسد. شاسی و قاب پشتی Moto One Fusion از پلاستیک ساخته شده است. موتورولا در مورد وجود محافظ Gorilla Glass در نمایشگر توضیحی نداده است اما تصور میشود که چنین محافظتی در این نمایشگر وجود ندارد. با این وجود این گوشی دارای طرح ضد آب با درجه IPX2 است، به این معنی که در برابر پاشش آب، مقاوم است.
در مورد سایر ویژگیهای طراحی این گوشی هوشمند، شما تمام دکمههای کنترل آن را در لبه سمت راست میبینید. این موارد شامل دکمه پاور، دکمه تنظیم صدا و دکمه دستیار Google است. لبه پایین دارای یک پورت USB Type-C و میکروفون اصلی است در حالی که لبه سمت چپ دارای شکاف سیم کارت است. با One Fusion یا به دو شکاف نانو سیم کارت یا یک نانو سیم کارت و یک اسلات کارت میکرو SD دسترسی دارید. همچنین لازم به ذکر است که به طور کلی سینی سیم کارت کاملاً ضعیف طراحی شده است. بیرون آوردن آن از گوشی کار سختی است که ما اغلب در بسیاری از گوشیهای میان رده شاهد این قضیه نیستیم.
در آخر، بالای این گوشی هوشمند میکروفون ثانویه و جک هدفون 3.5 میلی متری جای گرفته است. با وزن 205 گرم و 9.4 میلیمتر قطر و همچنین ابعاد 165x75.9x9.4 میلیمتر در گوشی موتورولا One Fusion تقریبا با گوشی خوش دستی روبهرو هستیم. در قسمت پشتی نیز سیستم دوربین گوشی هوشمند و اسکنر اثر انگشت جای گرفته است. با این حال، اسپیکر موجود در پشت گوشی ایده وحشتناکی است.
صفحه نمایش One Fusion
نمایشگر موتورولا One Fusion یک صفحه نمایش 6.5 اینچی با نسبت 20:9 و از نوع IPS LCD است. این صفحه نمایش حاشیههای نسبتاً بزرگی با بریدگی به سبک قطرهای دارد. حاشیه پایین گوشی هوشمند بنا به دلایلی که فقط موتورولا از آن آگاه است، ضخیم طراحی شدهاند. اما اگر بخواهم رک و پوست کنده بگویم این میزان حاشیه اصلا ناراحت کننده نیست و به آن عادت میکنید.
مسئله بزرگتر وضوح نمایشگر موتورولا One Fusion است. این نمایشگر دارای وضوح 1600x720 پیکسل است که فقط 270 پیکسل در هر اینچ تراکم دارد. حتی مارکهای رقیب در این قیمت حداقل صفحه نمایش با وضوح Full HD و حتی برخی با نرخ تازه سازی 90 هرتز ارائه میدهند و موتورولا در اینجا نیاز به پیشرفت زیادی دارد.
گرچه تجربه کار با این صفحه به طور کلی بد نیست، اما افرادی که به نمایشگرهای واضح تر عادت دارند، میتوانند متنها و محتواهای به نسبت کم کیفیتتری را مشاهده کنند. البته مواردی مانند روشنایی، کنتراست و اشباع نیز به دلیل خصوصیات ذاتی نمایشگر IPS کمتر از حد مجاز هستند. ترکیب آن با اسپیکر مونو که در عقب گوشی قرار دارد، بسته چندرسانه ای متوسطی را ایجاد میکند و در ردهی بالایی قرار ندارد.
سخت افزار و نرمافزار Motorola one fusion
در داخل Motorola One Fusion، پردازنده Qualcomm Snapdragon 710 را مشاهده میکنید که دارای فرکانس 2.2 گیگاهرتز است. این پردازنده یک تراشه هشت هسته ای است که با پردازنده گرافیکی Adreno 616 همراه است. روی کاغذ، این مشخصات میتوانند وظایف کلی را به راحتی انجام دهند و مشکلی ندارند. با این حال، One Fusion فقط با 4 گیگابایت رم همراه است که به عنوان یک گوشی معرفی شده در سال 2020 این میزان رم، کم به نظر میرسد. از نظر فنی، میتوانید با انجام بازیها نیز کنار بیایید اما این بهترین تجربه شما در بازی نخواهد بود.
این گوشی هوشمند نسخه بسیار تمیزی از اندروید 10 را اجرا میکند و هیچ گونه نرم افزار اضافی بر روی آن وجود ندارد. این همان چیزی است که باعث میشود موتورولا از سایر گوشیهای هوشمند رقیب بهتر به نظر برسد. شما در این نسخه از اندروید چند ویژگی نرم افزاری را پیدا میکنید که طرفداران قدیمی موتورولا از آنها به نام Moto Actions یاد میکنند. با استفاده از اندوروید خام، One Fusion همچنین هر ماه به روزرسانیهای امنیتی را به موقع دریافت میکند که این مورد بسیار عالی است.
با داشتن یک باتری 5000 میلیآمپری، با دومین ویژگی برجسته Motorola One Fusion که عمر باتری است، آشنا میشویم. میتوانید تمام روز را با آن کار کرده اما همچنان قدرت کافی برای ادامه داشته باشد. این نتیجه خوب حاصل از نمایشگر +HD و پردازنده کم مصرف است. با یک بار شارژ میتوانید به راحتی تا دو روز با گوشی خود کار کنید.
دوربینهای گوشی موتورولا One Fusion
مسلماً این مورد یکی از قسمتهایی است که خریداران گوشیهای هوشمند به آن توجه میکنند، دوربین آن است. در حالی که موتورولا وان فیوژن مجهز به یک دوربین چهارگانه است، اما باید دید عملکرد این دوربینها چگونه است. شما یک سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی، همراه با یک واحد فوق عریض 8 مگاپیکسلی، یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی و یک سنسور عمق 2 مگاپیکسلی روبهرو هستید. عملکرد این دوربین در شرایط روز، خوب و با دامنه دینامیکی مناسب است. با این حال به محض انتقال به شرایط کم نور متوجه ضعف دوربین خواهید شد. البته در چنین رنج قیمتی باید شاهد چنین عملکردی نیز باشیم.
برای مثال، در نور کم دوربینهای موتورولا One Fusion در فوکوس کردن به مشکل میخورند و بیشتر اوقات، تصاویر فاقد جزئیات هستند. تجربه نرم افزار روی دوربین خوب است و رابط کاربری آن گیج کننده نیست و ما امیدواریم موتورولا همچنان به این قسمت توجه کند و طی بروزرسانیهای خود آن را بهبود بخشد. عملکرد دوربین One Fusion برای استفاده طولانی مدت اما در شرایط نوری خوب میتواند کافی و رضایت بخش باشد.
شما به کمک دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی میتوانید با کیفیت 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه فیلم برداری نموده. یکی دیگر از حالتهای فیلم برداری وضوح 1080 و نرخ 30 فریم بر ثانیه است. دوربین سلفی نیز سنسوری 8 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 است.
جمع بندی برای خرید موتورولا One Fusion
سخت است که به این فکر کنیم موتورولا One Fusion یک گوشی هوشمند ارزان قیمت است. اما این گوشی یکی از گوشیهایی است که در برابر قیمتی که دارد از مشخصات خوبی هم بهره میبرد. در حالی که ما از عمر باتری و تجربه کاربری آن راضی هستیم، اما کیفیت صفحه نمایش و تجربه دوربین در نور کم بر خلاف نور و روشنایی روز ما را ناامید کرد.
اما برخلاف همهی این موارد تجربه کار با اندروید خام و و رابط کاربری این گوشی بسیار لذت بخش است. خرید موتورولا One Fusion به عنوان یک میان ردهای که تحت سرویس گوگل فعالیت میکند میتواند برای شما راضی کننده باشد.
نقاط قوت
• اندروید خام
• عملکرد خوب پردازنده
• عملکرد خوب دوربین در نور کافی
• باتری بسیار پرقدرت
نقاط ضغف
• نمایشگر متوسط
• عملکرد دوربین در نور کم