طراحی و صفحه نمایش ال جی K51S
گوشیهای هوشمند جدید ال جی از طراحی یکسانی برخوردارند. اندازه آنها تقریبا یکی است و در عقب دارای دوربین چهارگانه هستند. الجی K51s دقیقاً مانند K61 دارای یک سوراخ دوربین در گوشه سمت چپ صفحه است. ال جی K51S در ابعاد 165.2x76.7x8.2 میلیمتر ساخته شده و جنس بدنه آن از پلاستیک است. پلاستیک براق قاب پشتی بیشتر شبیه به شیشه طراحی شده است و به شما حس شیشهای بودن قاب پشتی را میدهد.
در قاب جلویی شما تماما صفحه نمایش را میبینید که تقریبا حاشیههای کمی دارند. شاید میزان حاشیهها در حد و اندازه پرچم داران نباشد اما در سطح خود بسیار خوب است. حدود 73.8 درصد از قاب جلویی را صفحه نمایش در بر گرفته است. این نمایشگر به صورت پانچ-هول طراحی شده و دوربین سلفی را درون حفرهای در خود جای داده است.
در لبهی سمت راست مانند سری K41S کلید پاور و درگاه کارتها قرار گرفته است. در لبهی سمت چپ شاهد حضور کلیدهای تنظیم صدا و کلید اختصاصی دستیار صوتی هستیم. در لبهی پایینی طبق معمول درگاه شارژ، اسپیکر صدا و میکروفون مکالمه را مشاهده میکنیم و در لبهی بالایی نیز تنها یک میکروفون قرار گرفته است.
نمایشگر استفاده شده در ال جی K51S یک پنل 6.55 اینچی از نوع IPS LCD میباشد که وضوح 720x1600 پیکسل را دارد. نسبت تصویر این نمایشگر 20:9 است و تراکم پیکسلی آن 282 پیکسل بر هر اینچ اعلام شده است. با توجه به قیمت ال جی K51S نباید انتظار زیادی از صفحه نمایش آن از نظر کیفیت داشت.
باتری ال جی K51S
در بخش باتری اصلیترین عوامل تاثیر گذار را میتوان نمایشگر و پردازنده دانست. صفحه نمایش که از نظر وضوح در رده پایینی قرار دارد و نمیتوان گفت که تاثیر بالایی روی مصرف باتری داشته باشد. اما پردازنده Helio P35 عملکرد چندان خوبی ندارد و نمیتوان روی آن حساب باز کرد. با توجه به این موارد تست عملکرد باتری را روی K51S آغاز میکنیم.
این گوشی مجهز به یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلیآمپر است. برای کسانی که مصرف زیادی از گوشی خود میکنند و میتوان گفت هرکاری را اعم از کارهای سبک و سنگین با گوشی خود انجام میدهد، باید حتما در طول روز شارژر همراه خود داشته باشد چرا که در پایان روز حتما به شارژر نیاز پیدا خواهید کرد.
شارژری که وظیفهی شارژ کردن باتری را برعهده دارد شارژر 10 وات میباشد و برای شارژ مجدد K51s بیش از 2 ساعت زمان لازم است. این شارژر در مقایسه با شارژر ضعیف 6 وات قبلی که K50 را در 3 ساعت شارژ میکرد، پیشرفت خوبی را شاهد هستیم.
پردازنده و نرمافزار LG K51S
الجی K51s با همان تراشه Helio P35 موجود در K61 همراه است، اما در اینجا نمایشگر رزولوشن پایین تری دارد که در نهایت به عملکرد کمک میکند. در تستهایی که روی هر دو مدل داشتیم تقریبا امتیاز یکسانی را کسب کردند و حتی در برخی موارد گوشی K51S از عملکرد بهتری برخوردار بود. در تست AnTuTu، اختلاف کمتر از 10٪ بین این دو گوشی یافت شد. این نشان میدهد که در ارتقا از Helio P22 به P35 جهش قابل توجهی وجود ندارد.
اما در بخش بازیها کمی ناامید میشوید. ما در بعضی از بازی ها مانند Asphalt 9 با مشکل افت فریم روبرو بودیم. بازیهای سبکتر اما بدون هیچ مشکلی اجرا و روان هستند. علاوه بر سخت افزار قدیمی، ما دارای نرم افزارهای قدیمی نیز هستیم. استفاده از اندروید 9 روی یک گوشی ساخته شده در سال 2020 چندان کار جالبی نبود که الجی انجام داده است. حداقل انتظار داریم که الجی با انتشار به روزرسانیهایی اندروید گوشیها را ارتقا دهد.
اما ما رابط کاربری جدیدی داریم که سرانجام پس از سالها به روز شد و عناصر به ارث برده از KitKat را از دست داد و اکنون چیزی نزدیک به One UI سامسونگ داریم. آیکون ها نیز دوباره طراحی شده اند و نرم افزار روان است.
دوربینهای الجی K51S
چهار ماژول دوربین در ال جی K51S یافت میشود، در مقایسه با مدل قبلی K50S یک لنز ماکرو اضافه شده است. لنزهای با زاویه دید عریض هنوز 5 مگاپیکسل هستند، دوربین اصلی اکنون از وضوح بسیار بالاتری برخوردار است، یعنی سنسور 32 مگاپیکسل که LG Quad-Cell نامیده میشود. این به این معنی است که چهار پیکسل با یک پیکسل روی تصویر تمام شده ترکیب شده اند. این مورد وضوح را به 8 مگاپیکسل کاهش میدهد، اما حساسیت نوری هر پیکسل را افزایش میدهد. در صورت تمایل، میتوان از وضوح کامل نیز استفاده کرد.
عکس های دوربین اصلی کمی رنگ پریده به نظر میرسند، اما از نظر جزئیات، بسیار واضح هستند. فیلم ها با حداکثر 1080p و 30 فریم بر ثانیه ضبط میشوند، قبل از ضبط باید بین لنزهای استاندارد یا زاویه باز یکی را انتخاب کنید. تنظیم روشنایی بصورت قابل مشاهده درجه بندی میشود و وضوح و روشنایی فیلم ها اساساً در سطح مناسبی است. دوربین جلو با 13 مگاپیکسل از وضوح بالایی برابر با دوربین قبلی خود برخوردار است، هنوز هم سلفی های قابل قبولی را برای دامنه قیمت ثبت می کند.
جمع بندی ال جی K51S
ال جی K51S را میتوان مدل اصلاح شده و ارتقا یافته K50 دانست که عیبهای آن را به خوبی اصلاح کرده است. به عنوان یک گوشی میانرده میتوان به الجی K51S اعتماد کرد. این گوشی از طراحی زیبایی استفاده میکند و دوربینهای کاملی برای عکاسی در اختیار شما قرار میدهد.
نقاط قوت:
• طراحی زیبا
• رابط کاربری جدید LG
• سلفی های خوب
نقاط ضعف:
• نمایشگر با روشنایی کم
• عمر باتری
• اندروید قدیمی